Üctutlar Mahallesi Anadolu ve Ahçılar Sokakları çamurdan temizlendi

ÇORUM 14 Haziran 2022 12:38
Videoyu Aç Üctutlar Mahallesi Anadolu ve Ahçılar  Sokakları çamurdan temizlendi
A
a

Video haber izle: Sıklıkta meydana gelen sel baskınından zarar gören Üctutlar mahallesi Anadolu ve Ahçılar Sokakları çamurdan temizlendi...


 

Pazar günü yaşanan sel taşkınının ardından Ahçılar ve Anadolu Sokaklarda yoğun bir çalışma başlatan Çorum Belediyesi ekipleri, sabah saatlerine kadar mesai yaptı. Su taşkınına müdahale bulunduktan sonra bölgede temizlik çalışması yürüten ekipler selden iz bırakmadı.  

Yurt genelinde etkili olan sağanak yağışlar Çorum’da da etkisini gösterdi. Üçtutlar Mahallesi Ahçılar ve Eşref Hoca Caddesi güzergahında aşırı yağış nedeniyle Sıklık Deresi’nin yatağında taşkın meydana gelmişti.  İhbar üzerine anında olay yerine giden Çorum Belediyesi ekipleri, iş makineleri ile taşkına müdahalede bulundu. Sel suları, ekiplerin zamanında müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Taşkın bölgesinde sabah saatlerine kadar çalışmalarını sürdüren Çorum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, İtfaiye ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, taşkın sonrasında cadde ve sokaklarda oluşan çamur kalıntılarını temizledi.

Sabah saatlerinde tekrar bölgeye giden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın incelemelerde bulundu. Başkan Aşgın, “Ahçılar ve Anadolu Sokakların ince temizliğini yaparak tertemiz hale getirdik. Sabaha kadar yoğun bir gayretle çalışan ekiplerimize teşekkür ediyorum.” dedi.


Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam