Twitter'daki fake hesaplar kapanıyor

ÇORUM 7 Kasım 2022 13:12
Videoyu Aç Twitter'daki fake hesaplar kapanıyor
A
a

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk, sahte fotoğraf ve kullanıcı adı ile paylaşım yapan hesapların 'parodi' olduklarını açıkça belirtmemeleri durumunda süresiz askıya alınacağını açıkladı...

Uzun süre dünyanın gündemine oturan olaylı tarihi satış gerçekleşti. SpaceX ve Tesla'nın kurucusu Elon Musk, dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu Twitter'ı satın aldı.

Bu tarihi el değiştirmeden sonra Musk, platformda yapacağı değişiklikleri bir bir açıklamaya başladı.

Musk'un tartışma yaratan Twitter adımları

Musk, Twitter'ı aldığı günden bu yana personelin yarısı işten çıkarıldı ve kullanıcılardan onaylı hesap için ücret talep edildi.

Alınan sert önlemler, platformun dünyanın en zengin kişisi tarafından nasıl yeniden şekillendirileceğine dair bazı erken ipuçları sağladı.

Musk, pazar günü yaptığı açıklamada, "Twitter'ın dünyanın açık ara en doğru bilgi kaynağı haline gelmesi gerekiyor. Bizim görevimiz bu." diyerek sahte hesaplara savaş açtı.

Twitter'da terör estiren sahte hesaplar uçurulacak

Ünlü iş adamı, sahte kimlikler ardına gizlenerek itibar suikastı yapan, toplumları galeyana getiren, nefret suçu ve buna benzer birçok suça karışanları rahatsız edecek bir uygulamaya gidecek.Musk açıklamasında, "parodi" hesabı olduğunu açıkça belirtmeden kimliğe bürünme yapan Twitter kullanıcılarının uyarı yapılmaksızın kalıcı olarak askıya alınacağını söyledi.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam