TV19 YÖNETİMİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ÇORUM 26 Eylül 2017 22:59
Videoyu Aç TV19 YÖNETİMİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
A
a

TV19 yönetim kurulu başkanı Bekir Kılıç ve TV19 genel yayın müdürü Cengiz Karayol,Hitit Tv Genel yayın yönetmenimiz E.Şimşek, Çorum Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne yeni atanan Orhan Sarı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Samimi bir havada geçen ziyaret sonrasında TV19 mikrofonuna konuşan Çorum Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Sarı, halkın sağlığının birinci öncelik olduğundan gıda konusunda denetimin sıklaştırılacağını söyledi.Tarım  İl Müdürü Orhan Sarı, Çorum tarımı konusunda sulama ve toplulaştırma konularının önemli olduğunu ifade etti.

Orhan Sarı, zaman zaman sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek tarım ve hayvancılığı masaya yatıracaklarını belirtti.Sarı, Çorum ilindeki bütün üreticilerin hizmetinde olduğunu kaydetti.TV19 yönetim kurulu başkanı Bekir Kılıç ise Çorum Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne yeni atanan Orhan Sarı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını ifade etti.



Bekir Kılıç, TV19’un yeni yayın dönemine girmesi hakkında Orhan Sarı’ya bilgiler verdi. Bekir Kılıç, TV19’un yeni yayın dönemine girmesi hakkında Orhan Sarı’ya bilgiler verdi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam