TV ve radyolardan Gazze için ortak yayın

Güncel 6 Ağustos 2014 11:25
Videoyu Aç TV ve radyolardan Gazze için ortak yayın
A
a

İHH öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına destek için birçok ulusal ve yerel kanal ile radyo ortak bir canlı yayın gerçekleştirecek. Ünlü isimler 3 saatlik canlı yayında Gazze için yardım toplayacak.

Basından, haber ajanslarından mutlaka görmüş ve takip etmişsinizdir, İsrail son dört haftadır Gazze’de tam bir katliama imza atmakta. Sizin de bu katliama sessiz kalamadığınızı ve işinizde, sosyal hayatınızda, yaşantınızda fırsat buldukça konuyla alakalı insana yakışır görüş ve fikirlerinizi kamuoyu ile paylaştığınızı biliyoruz. Bilin ki yalnız değilsiniz ve sizin gibi milyonlarca yürek, barış sağlanıp, bebek, çocuk, kadın, erkek ne olursa olsun kayıpları bitene kadar bu amaç için çarpmakta.

İHH İnsani Yardım Vakfı olarak 1995 ten bu yana ülkemizin kadirşinas halkının bağışlarını Dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktayız. Bugün itibarı ile yüz kırkın üzerinde ülkede insani yardım çalışmaları organizasyonu gerçekleştiren kurumumuzun kimliğinin en belirgin hasleti acil durum ve kriz bölgelerine yaptığı çalışmalardır. 

Yıllardır Filistin ve Gazze’de bu çalışmalarımız içinde çok büyük bir yer tutmuştur. Bu çalışmalar içinde sosyal yardım, sağlık yardımı, nakit yardım gibi birçok yardım çeşidi ile birlikte hastane, poliklinik, okul, laboratuar, meslek edindirme kursları, yetimhane gibi birçok kalıcı yatırıma da imza atılmıştır. 

Gazze’de yaşanan son üzücü olaylardan sonra derhal acil kriz masası kurularak Gazze ofisimiz aracılığıyla harekâtın ilk gününden itibaren duruma müdahale edilmiştir. O günden bu yana ilaç, gıda, tıbbi malzeme ve nakit sosyal yardım şeklinde toplam yaklaşık olarak 8.580.000 TL tutarında yardım Gazze’ye ulaştırılmıştır. Halkımızın teveccühü ile yardımlar bir kampanyaya dönüşmüş ve kesintisiz olarak sürdürülmektedir. 


BİR ÇOK TV VE RADYODA ORTAK YAYIN
Gazze için İHH tarafından sürdürülen yardım kampanyası için bir çok ulusal ve yerel kanal ile radyo 6 Ağustos akşamı 22.00-01.00 saatleri arasında ortak canlı yayın yapacak. "Seyirci Kalmayın" adlı yayına iş, sanat, siyaset ve spor dünyasından da birçok ünlü isim destek verecek. 6 Ağustos saat 22.00'da başlayacak ve gece 01.00'a kadar sürmesi planlanan canlı yayının sunuculuğunu Ümit Sönmez yapacak. Canlı yayındaki yardım gecesinde birçok ünlü isim bağışların toplanmasına yardımcı olacak. 

ÜNLÜ İSİMLERDEN DESTEK 
MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, ASKON Başkanı Mustafa Koca, Memur-SEN Başkanı Ahmet Gündoğdu, TES-İŞ Başkanı Hüseyin Özil, HAK-İş Başkanı Mahmut Arslan, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, , Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Yusuf Kaplan, Hakan Albayrak, Abdurrahman Dilipak, Sibel Erarslan, Tarık Tufan, Haşmet Babaoğlu, Murat Kekilli, Ahmet Varol, İsmail Kılıçarslan, Nevzat Çiçek, Ersoy Dede, Esra Elönü, Burcu Çetinkaya, Saadet Oruç, Betül Bozdoğan, Ömer Karaoğlu, Zeynep Türkoğlu gibi isimler de Gazze için bir araya gelecek. Canlı bağlantı ve konuklarla devam edecek program boyunca yapılacak bağışlar ve toplanan gelirler İHH aracılığıyla Gazze'ye gönderilecek.

 

Bağış yapmak için tıklayın

Yayın Bilgileri

Uydu: Türksat 3A (Doğu)

Frekans: 11010

Pol: YATAY

Sembol Rate: 3700

Fec: 5/6

 

06.08.2014 Çarşamba Gazze Ortak Yayın Saati 22.00 - 01.00 arasıdır.

 

Uyduya 21.45'de çıkış yapılacak 01.15'de inilecektir.

Kaynak : www,hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

Çorum'un En Güvenilir Siyasetcisi Kim?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam