Türkçe Olimpiyatları birincisi gözyaşlarına boğuldu
Güncel 26 Nisan 2014
16:34
A
a
VİDEO HABER İZLE:A Haber’de yayınlanan Mehmet Ali Önel yönetimindeki Deşifre programına Cemaatin düzenlediği 2014 Türkçe Olimpiyatlarında birinci olan Tuhana ve babası Cebrail Güney Almanya’dan konuk oldu. Tuhana Güney söylediği “Hakim bey” şarkısının Cemaat tarafından siyasi malzeme olarak kullanıldığını söyleyerek, 13 yaşında kaldıramayacağım saldırılara maruz kaldım dedi.
Tuhana Güney söylediği "Hakim Bey" şarkısının Cemaat tarafından siyasi malzeme olarak kullanıldığını söyleyerek, "13 yaşında kaldıramayacağım saldırılara maruz kaldım" dedi.
13 YAŞINDAKİ TUHANA: BAŞBAKAN'DAN ÖZÜR DİLİYORUM!
Baba Cebrail Güney de "eğer kızım siyasi bir şarkı söyleyecek olsaydı bu şarkı Dombra olurdu" dedi ve Cemaat tarafından kızının siyasi malzeme olarak kullanılmasına tepki gösterdi. Genç kız ise canlı yayında Dombra şarkısını söylediği sırada gözyaşlarına hâkim olamadı. Tuhana "13 yaşında kaldıramayacağım sözlü saldırılara maruz kaldım. Şarkının anlamını hiç düşünmemiştim. Hatta daha da anlamını tam olarak bilmiyorum. Bu şarkıyı söylediğim için Başbakan'dan özür dilemek istiyorum" diye konuştu.
Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.