TÜRKAV ÇORUM ŞUBESİNİN JANDARMA ZİYARETİ

ÇORUM 2 Şubat 2018 09:06
Videoyu Aç TÜRKAV ÇORUM ŞUBESİNİN JANDARMA ZİYARETİ
A
a

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Çorum Şube Başkanı Fikret AKTAĞ ve yönetim kurulu üyeleri Tahsin Boyacı, Mustafa YILDIRIM,Ali Rıza ERDEM ve Fatih YILMAZ, ÇORUM İl Jandarma Komutanı J.Kıd. Albay Abdurrahman BAŞBUĞ’u ziyaret ederek; kahraman ordumuza desteklerini beyan ettiler.

Ziyarette Türkav Başkanı AKTAĞ; Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’nin kuzeyindeki “Zeytin Dalı Operasyonu” Afrin bölgesinde bulunan çeşitli terör örgütlerini ve yandaşlarını etkisiz hale getirecektir. Türk devleti ve Türk Ordusu istiklal ve istikbalini tehlikeye sokacak içteki ve dıştaki her türlü oluşumlara ve tehlikelere karşı kendisini savunacak güçtedir. Harekat Türkiye’nin ve Suriye’nin toprak bütünlüğü içindir.

Millet olarak Bizlere düşen görev, iç cepheyi daha da pekiştirmek ve içimizdeki gizli ve sinsi hainlere fırsat vermemek, kutuplaştırıcı değil, sivil toplum örgütleriyle, siyasileriyle, vakıflarıyla ve dernekleriyle tek yumruk ve tek yürek güçlerini birleştirme vaktidir.

Yüreklerimiz ve arşa yükselen dualarımız Afrin’de bu kışta ve bu soğukta vatanını korumaktan başka bir derdi olmayan kahraman ve yiğit Mehmetçiklerimiz için çarpıyor. Ordumuzdan bu kutlu seferde, zaferler bekliyoruz. Vatan savunmasında can veren aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Çorum Şubesi Olarak: İçerde ve dışarda teröristlerle ve her türlü terörizme karşı mücadeleye desteğimiz tamdır. Afrin Harekatında Kahraman ordumuzla beraber omuz omuza çarpışmaya, hazır olduğumuzu beyan ediyoruz. Dedi.

İl Jandarma Komutanı J.Kıd. Albay Abdurrahman BAŞBUĞ’u ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; Kahraman ordumuz, içerde ve dışarıda her türlü şer cephesine karşı gereken dersi verecek azim ve kararlılıktadır. dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam