Turizm Öğrencileri Çorum Müzesinde

Kültür Sanat 28 Eylül 2018 10:05
Videoyu Aç Turizm Öğrencileri Çorum Müzesinde
A
a

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencileri 27 Eylül Dünya Turizm Günü kapsamında Çorum Arkeoloji ve Etnografya Müzesi’ni ziyaret etti...


Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencilerinin bilgilerini artırmak ve Çorum ilinin tarihini yakından görmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen geziye Turizm ve Otel İşletmeciliği programı Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Ahmet AKNAR, Dr. Öğretim Üyesi Ali İzzet YILMAZ, Öğr.Gör. Ayhan BAŞÇI, Öğr. Gör. Yusuf ORMANKIRAN ve öğrenciler katıldı. Çorum Arkeoloji ve Etnografya Müzesi Müdürü Sayın Metin ÇAKAR etkinlik boyunca öğrencilerimize eşlik ederek Çorum ili ve müzedeki eserler hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Zekeriya IŞIK, dünyada yaşanan bütün siyasi, askeri, ekonomik savaşlara ve kutuplaşmalara rağmen turizmin gelişmeye devam ettiğinin altını çizerek turizmin sermayesinin tarihi, kültürel hazineler ve coğrafi güzellikler olduğunu belirtti. Bu bağlamda Çorum'un da tarihi ve kültürel zenginlikleriyle ciddi ve uzun soluklu politikalarla turizmden payına düşen hisseyi alabileceğini kaydetti. Dr. Öğretim Üyesi IŞIK, Dünya Turizm günü münasebetiyle düzenlenen programda emeği geçen hocalarımıza, yine katkılarından dolayı Çorum Arkeoloji ve Etnografya müzesi müdürümüz Metin Çakar'a teşekkür ediyorum dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam