Çorum Belediyesinden Yedi yeni kültür yayını

Kültür Sanat 12 Aralık 2017 13:44
Videoyu Aç Çorum Belediyesinden Yedi yeni kültür yayını
A
a

Kentimizin kültür ve sanat hayatına yönelik birçok projeye imza atan Çorum Belediyesi yılın son kültür yayınlarını çıkardı...

2009-2017 yılları arasında toplamda 111 yayını kültür hayatına kazandıran Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 2017 yılında toplamda 15 eser yayınladı. 2017 yılının son eserleri olarak da 7 kitabı daha kentimizin kültür yayın hayatına kazandırdı.

Yıllarını kentimiz ile ilgili araştırmalara veren yazarlarımız tarafından hazırlanan “Çorumlu Şeyhülislamlar ve Alimler-Ethem Erkoç, Çorumda Yaşanmış İlginç Şakalar-Bahri Güven, Pamukkulak Hoca Recep Rahmi Tankaya- Muzaffer Gündoğar, Akşemseddin Camii Kataloğu- İrfan Yiğit- Mustafa Ercan, Cumhuriyet Arşivi Çorum Belgeleri Kataloğu-İrfan Yiğit, Osmanlı Arşivi Çorum Belgeleri Kataloğu-İrfan Yiğit” Ayrıca 28-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen "Teorik ve Sosyolojik Kökleriyle 15 Temmuz” Sempozyumu’nun bildirileri de Mehmet Sercan Ercan ve Hüsamettin İnaç tarafından kitaplaştırılarak kentimiz kültür ve sanat belleğine kazandırıldı.

Eserlerin dağıtımı Turgut Özal İşmerkezi 4.katta yer alan Kent Arşivi’nden yapılmaktadır.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam