TSK: Cerablus'ta 1 tankımız vuruldu

ÇORUM 30 Ağustos 2016 20:51
Videoyu Aç TSK: Cerablus'ta 1 tankımız  vuruldu
A
a

TSK tarafından yapılan açıklamada, ''Fırat kalkanı harekâtı esnasında Cerablus'un batısında teröristlerce atılan bir roket sonucu bir tankımız hafif hasar görmüş üç kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.'' denildi.

Genelkurmay Başkanlığı tarafından, Fırat Kalkanı Harekatı esnasında, Cerablus'un batısında teröristlerce atılan bir roket sonucu bir tankın hafif hasar gördüğü, üç askerin yaralandığı belirtildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, devam etmekte olan Fırat Kalkanı Harekatı esnasında, Cerablus'un batısında teröristlerce atılan roket sonucu bir tankın hafif hasar gördüğü bildirildi.

Açıklamada, saldırıda üç askerin yaralandığı, yaralıların hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlandığı ifade edildi. Bölgede teröristlere karşı operasyonların devam ettiği kaydedildi.

TERÖRİSTLER ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Genelkurmay, tanka saldıran teröristlerin araçlarıyla birlikte imha edildiği açıkladı. Genelkurmay'dan yapılan açıklamada, "Tanka roketle saldırı düzenleyen bir grup terörist kaçmak isterlerken araçları ile birlikte operasyonu yürüten birliklerimiz tarafından imha edilmişlerdir" denildi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam