Trafikte "yaşam için kısa bir mola"

ÇORUM 6 Ekim 2018 07:58
Videoyu Aç Trafikte "yaşam için kısa bir mola"
A
a

Çorum'da, trafik kazalarının azaltılması amacıyla "yaşam için kısa bir mola" sloganıyla başlatılan uygulama kapsamında, kural ihlali yapan sürücü ve yolcular, "yaşam tüneli" adı verilen çadırda dinlendirilerek, kendilerine kurallara uymamaları sonucunda doğabilecek olumsuzluklar konusunda bilgi veriliyor.


İçişleri Bakanlığı tarafından trafik kazalarının azaltılması, hız ve emniyet kemerinin etkin şekilde kullanımının sağlanması amacıyla "Yaşam için kısa bir mola" sloganıyla başlatılan uygulama kapsamında, kural ihlali yapan sürücü ve yolcular, "yaşam tüneli" adı verilen çadırda yaşayabilecekleri olumsuzluklar konusunda bilgilendiriliyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında Çorum Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince Çorum-Samsun karayolunda uygulama gerçekleştirildi. Trafik kazalarının en alt seviyeye indirilmesi, sürücülerin bilinçlendirilmesi ve kural ihlallerinin azaltılması amacıyla günde ortalama 15 bin aracın geçtiği karayolunda yapılan uygulamada, sürücü ve yolcuların trafik kurallarına uyup uymadıkları kontrol ediliyor.

Kaynak : Çorum AA
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam