Toç Bir-Sen Çorum İl Başkanı Arzu Özkader, Kurban Bayramı mesajı

ÇORUM 10 Ağustos 2019 17:06
Videoyu Aç Toç Bir-Sen Çorum İl Başkanı Arzu Özkader, Kurban Bayramı mesajı
A
a

Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikası (Toç Bir-Sen)  Çorum İl Başkanı Arzu Özkader, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı...

Arzu Özkader, Bayram mesajında, “Sevgi, saygı ve hoşgörünün arttığı, dostlukların tazelendiği, toplum hayatımızda müstesna bir yere sahip Kurban Bayramına kavuşmanın sevincini yaşıyoruz.

Bilindiği üzere bayramlar, iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerimiz, diğer yandan da, kin, nefret ve düşmanlık gibi kötü duyguların köreltildiği, dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği ortamlardır.

İnsanlar arasında kardeşliğin canlanmasına, birlik ve beraberliğin pekişmesine, sevinç ve kederlerin paylaşılarak milletçe el ele, gönül gönüle, dirlik ve birliğimizin devamına vesile olacaktır.

Kısacası Bayramlarımız millet olma şuurumuzun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermemiz gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Tüm İslam aleminin, Çorum halkının ve Sendika üyelerimizin Kurban Bayramını kutluyorum” dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam