TFF'nin tüm kurulları istifa etti

Güncel 31 Temmuz 2016 15:22
Videoyu Aç TFF'nin tüm kurulları istifa etti
A
a

15 Temmuz darbe girişiminin ardından kurumlarda başlatılan FETÖ/PDY operasyonları TFF'ye de sıçramıştı. Bunun üzerine TFF tüm kurullarıyla devletin işini kolaylaştırmak adına istifa ettiklerini duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) tüm kurulları, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamındaki güvenlik incelemeleri sebebiyle istifa etti.

TFF'den yapılan açıklamada, yürütülmekte olan güvenlik incelemesinin daha sağlıklı yapılabilmesi için federasyon bünyesindeki tüm kurulların (Tahkim Kurulu, PFDK, UÇK, Etik, Kulüp Lisans, MHK, Temsilciler Kurulu, Sağlık Kurulu, Dopingle Mücadele Kurulu, Engelliler Koordinasyon Kurulu ve Dış İlişkiler İcra Kurulu) başkan ve üyelerinin istifalarını sunduğu belirtildi.

Federasyondan yapılan açıklamada şu ifadeler de yer aldı:

Bilindiği üzere 15 Temmuz'da milletimize ve demokrasimize yönelik darbe girişiminin ardından ülkemizde kamu sektörü ve özel sektörde yer alan tüm kurum ve kuruluşlarda çalışan personele güvenlik incelemeleri yapılmaktadır. Federasyonumuzun tüm çalışanları, Federasyonumuz bünyesinde görev alan tüm müsabaka görevlileri ve atanan kurulların başkan ve üyeleriyle ilgili bilgiler ilk iş olarak devletimizin ilgili kurumlarıyla tekrar paylaşılmıştır.

İşte o yazılı açıklama:

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

Çorum'un En Güvenilir Siyasetcisi Kim?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam