Teröristlere Eğitim Türkiye'ye Taziye

Asayiş haber 21 Kasım 2022 22:07
Videoyu Aç Teröristlere Eğitim Türkiye'ye Taziye
A
a

ABD Ankara Büyükelçiliği, Suriye'nin kuzeyinden terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca Gaziantep'in Karkamış ilçesine atılan roketli saldırıları kınadı. Daha önceki gün ABD Özel Kuvvetler Komutanı, kendi eğitim verdiği YPG/PKK'nın mezuniyet töreninde teröristlere methiyeler dizmişti...

Gaziantep'in Karkamış ilçesine terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca Suriye'nin kuzeyinden 5 roket atıldı, saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti.

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Ankara Büyükelçiliği, Gaziantep'te gerçekleştirilen kanlı terör saldırısını sosyal medya hesabı üzerinden kınadı.

İki yüzlü ABD tepki çekti

ABD Özel Kuvvetler Komutanı önceki gün terör örgütü YPG/PKK'nın törenine katılmıştı. Bu ikiyüzlülük tepki çekti.

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği paylaşımda, “ABD'nin Türkiye'deki diplomatik temsilciliği olarak, bugün Karkamış'ta üç masum insanın hayatını kaybetmesinden dolayı yas tutan Türk halkına katılıyoruz. Bu şiddeti ve haklı görülemeyecek saldırıyı güçlü bir şekilde kınıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Untitled-1_103

Teröristlerin mezuniyet törenine katıldılar

ABD Özel Kuvvetler Komutanı olarak görev yapan Jeff Dennis Suriye'de eğitim verdiği PKK/YPG teröristlerinin mezuniyet törenine katıldı.

ABD'li komutan Sözde mezuniyet töreninde bir konuşma yaptı. Dennis konuşmasında 'başarınız ile gurur duyuyoruz. Bu seviyeye gelebilmek için zorlu bir eğitimden geçtiniz' dedi.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam