Temayül Yoklaması sona erdi

ÇORUM 5 Ocak 2019 15:43
Videoyu Aç Temayül Yoklaması sona erdi
A
a

sondakika haber: Çorum AK Parti’de yeni İl başkanının belirlenmesi için teşkilat mensupları temayül yoklamasında sandık başına gitti. Temayül yoklamasında 200 teşkilat mensubundan 180’i oy kullandı...

SONDAKİKA HABER TEMAYÜL SONA ERDİ... 
AK Parti'de yeni İl başkanının belirlenmesi için teşkilat mensupları temayül yoklamasında sandık başına gitti.

İl başkanı Mehmet Karadağ'ın istifasının ardından el başkanının kim olacağı merakla beklenirken parti genel merkezi isim belirleme çalışmalarını sündürüyor. Bugün de temayül yoklaması yapıldı.

Kastamonu Milletvekili Metin Çelik başkanlığında Artvin Milletvekili Erkan Balta ve genel merkezden görevlilerin gözetiminde yapılan temayül yoklamasında 
200 teşkilat mensubundan 180'i oy kullandı.

Partililer oylamada adaylardan Yusuf Anlatçı, Murat Günay, Erhan Akar, Halil İbrahim Kaya, Av. Haşim Ahletçı ve Av. Ömer Kılıç arasından 3'ünün ismini yazarak oylarını kullandılar.
Belediye başkanları, ilçe başkanları ve eski İl başkanları da komisyon ile özel olarak görüşıtüler. Görüşmede başkanların birebir isimler üzerinde fikirlerini selam ettiği öğrenildi.
Temayül yoklamasının sonuçları açıklanmadan oylar çuvala konularak genel merkeze götürüldü. Genel merkezin yapacağı değerlendirmenin ardından önümüzdeki hafta içerisinde yeni İl başkanını belirleyerek açıklaması bekleniyor.

TEŞKİLAT KARARINI VERDİ

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam