TBMM İdare Amiri Salim Uslu Öğretmenler Gününü mesaj

23 Kasım 2014 22:10
Videoyu Aç TBMM İdare Amiri Salim Uslu Öğretmenler Gününü mesaj
A
a

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu Öğretmenler Gününü kutladı. Uslu, ” Öğretmenlerimiz; insanı en ideal şekilde eğitmek suretiyle, Yeni Türkiye’yi, dahası geleceğin dünyasını inşa etmek gibi son derece kutsal bir vazifeyi icra etmektedirler.

Türkiye dünyanın bugün güçlü ve saygın devletlerinden biri haline gelmesindeki en önemli paylardan biri, hiç şüphesiz, fedakar, cefakar öğretmenlerimize aittir.

Öğretmenlerimiz, bir insanı yetiştirmenin mesleklerinin verdiği mutluluğu manevi karşılığı olarak değerlendirip, görevlerin en soylusunu icra ederler. Toplumun öğretmene gösterdiği itibar onların hayattaki onurları ve zenginlikleridir. Her öğretmen, çocuklarımız için, geleceğimiz için bir umut ışığıdır.

Bu vesile ile öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Türk eğitimine yıllarını vermiş emekli öğretmenlerimize de sağlık, huzur ve esenlikler temenni ediyor, hayatını kaybeden bütün eğitim camiası çalışanlarına ve öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam