TAHSİN ŞAHİN "SORUNLARI EL BİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ"

ÇORUM 11 Ekim 2016 21:55
Videoyu Aç TAHSİN ŞAHİN "SORUNLARI EL BİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ"
A
a

Sorunları yerinde dinleyen Şahin, Şeker Fabrikası’nın kampanya döneminin devam ettiğini belirterek “Çiftçilerimiz tarlalarındaki pancarlarını yoğun bir şekilde vermeye çalışıyor. Daha önceki yıllarda şoför ve kamyoncu esnafımızdan özellikle bekleme sürelerine ilişkin yoğun şikâyetler alıyorduk. Bu yıl yapılan yeni düzenleme ile randevu sistemine geçildi.

Tabii bu problemleri el birliği ile aşmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu. Şoför ve nakliyeci esnafından gelen her türlü sorun ve talebin anında değerlendirmeye alınarak gerekli girişimlerin yapıldığını anlatan Başkan Tahsin Şahin, sorunları el birliği ile iştira ederek çözüme kavuşturmaya devam edeceklerini kaydetti.
Sorunları el birliği ile çözeceğiz

Birleştirici ve sorun çözücü çalışmaları ile dikkat çeken Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, şeffaf, ayakları yere basan, üyelerin menfaatini düşünen, çalışkan ve üretken bir vizyonla başlattığı planlı projelerine devam ediyor. Çorum Şeker Fabrikası yerleşkesinde şoför ve nakliyeci esnafı ile buluşan Tahsin Şahin, üyelerin kendilerine olan güvenini asla boşa çıkarmayacaklarını ifade ederek, “Üyelerimizle sürekli diyalog içinde olup, beklentilerini her zaman dikkate aldık, almaya da devam edeceğiz. Oda menfaatleri adına her kişi, kurum ve kuruluşla iletişim kurup, işbirliği yapma ve ortak fayda üretme anlayışını sürdürmekte kararlıyız” dedi.
IMG_5455
ÜYELERİMİZE ‘HİZMETLE’ TEŞEKKÜR EDECEĞİZ

Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası olarak “laf değil icraat yapmak için” bu yola çıktıklarını anlatan Tahsin Şahin, “Cemiyetimizin üyelerine en iyi hizmeti vermek adına el birliği yaptık. Bizleri bu göreve layık gören herkese hizmetlerimizle teşekkür edeceğiz. Bizim yönetim anlayışımızda ‘ben’ yoktur, ‘biz’ vardır. Bu başarıyı da tüm üyelerimizle birlikte kazandık” ifadelerini kullandı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam