Sungurlu Kaymakamı Gözen Mesaiye Başladı

13 Ağustos 2015 13:48
Videoyu Aç Sungurlu Kaymakamı Gözen Mesaiye  Başladı
A
a

Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen, görev yerine gelerek resmi olarak görevine başladı. Vali yardımcıları ve kaymakamlara ilişkin İçişleri Bakanlığı kararnamesi Resmi Gazetede yayınlanarak Sungurlu Kaymakamlığına atanan Mitat Gözen görevine başladı.

Haziran ayı içerisinde İçişleri Bakanlığının yayınladığı kararname ile Söğüt Kaymakamlığı görevinden Sungurlu Kaymakamlığına atanan Mitat Gözen Sungurlu'da ki görevine başladı.
Sungurlu TV olarak görevine başlayan yeni Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen'e hayırlı olsun diyerek, görevinde başarılar dileriz.


Mitat Gözen Kimdir ?

Elazığ’da doğdu. Gaziantep Kaymakam adayı olarak başladığı Mülki İdare Amirliği mesleğinde Bolu İli, Dörtdivan İlçesi, Bilecik İli Gölpazarı İlçesi ve Kütahya İli Altıntaş İlçesinde Kaymakam Vekilliklerinde bulundu. 2003 yılında Adana İli Saimbeyli İlçesine Kaymakam olarak atandı. Daha sonra Malatya-Pütürge Kaymakamlığı (2004-2006), Iğdır Vali Yardımcılığı (2006-2009), Giresun - Espiye Kaymakamlığı (2009-2012) görevlerinde bulundu. Gözen evli ve iki çocuk babası olup iyi derecede İngilizce, orta düzeyde Rusça ve Arapça bilmekte olup temel düzeyde ise Osmanlıca bilgisine sahiptir.


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam