Sungurlu Belediyesi Ramazan Ayı Öncesi Denetimlerini Artırdı

ÇORUM 22 Mart 2023 07:39
Videoyu Aç Sungurlu Belediyesi Ramazan Ayı Öncesi Denetimlerini Artırdı
A
a

Sungurlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda alışveriş yapmasını sağlamak amacıyla esnaf denetimlerini arttırdı.Ramazan ayında özellikle vatandaşların daha sağlıklı gıda tüketimi açısından fırın ve unlu mamullerin denetimleri gerçekleştirildi.




Sungurlu Belediyesi bu kapsamda fırın ve tatlı üretimi yapan noktalarda mamullerin daha sağlıklı ve temiz koşullarda üretilmesi için denetim gerçekleştiren ekipler, imalathanelerin mutfaklarına, kullandıkları malzemelerin tarihlerine kadar  bir dizi denetim yaptı. Zabıta Müdürü ekipleri, yaptıkları rutin ve ani denetimlerde satışa sunulan gıdaların temiz ve sağlıklı olup olmadığı, gıda yönetmeliğine uygunluğu ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol ediyor. Yine zabıta ekipleri bu denetimlerin Ramazan ayı boyunca titizlikle sürdürüleceğinin altını çizdi.

Sungurlu Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’in konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Ramazan ayının gelmesiyle birlikte rutin denetimlerimizi şekerli ve unlu gıda mamulleri üreten esnaflara yönelik sıklaştırdık. Şekerli ve unlu gıda üretimi yapan noktalarda özellikle terazi ve hijyen üzerinde yoğunlaşarak denetimlerimizde vatandaşlara sağlıklı ve temiz gıda tüketimi sağlayacağız. Denetimler neticesinde kurallara uymayan ve uyarı alan esnaflara yasal işlem uygulayacağız. Bu noktada vatandaşlarımızın sağlığı bizlerin önceliği olacaktır. Haftanın her günü bu ve buna benzer denetimlerimiz devam edecektir.”

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam