Sungurlu Belediye Başkanı Şahiner'in mübarek Ramazan ayı mesajı

ÇORUM 12 Nisan 2021 18:32
Videoyu Aç  Sungurlu Belediye Başkanı Şahiner'in  mübarek Ramazan ayı  mesajı
A
a

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, mübarek Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayınladı...

BAŞKAN ŞAHİNER’DEN RAMAZAN MESAJI; HEDEF İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞMAK

Hayırsever hemşehrilerinin desteğiyle ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedeflediklerini belirten Şahiner, açıklamasında şöyle dedi;"Bütün İslam âlemi ve Müslümanlar tarafından özlemle beklenen 11 ayın sultanı Ramazan'a bir kez daha erişmiş bulunuyoruz. Ramazan ayı Kur’an-ı Kerim’in inmesi başta olmak üzere, yeryüzündeki bütün hayır ve bereketleri özünde toplayan bir aydır. Bu ayda her yönden kat edilen mesafe diğer aylara göre çok fazladır...

Ramazanı değerlendiren bir insan, diğer ayları da manen daha dolu dolu geçirir. Umarız ki bu ayı en iyi şekilde değerlendirenlerden oluruz.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) ‘Oruç sabrın yarısıdır.’ buyurmuştur ve aynı zamanda 'Sabır imanın yarısıdır.' hadisi şerifleriyle orucun, imanın dörtte biri olduğu belirtilmiştir.
Sungurlu Belediyesi olarak geçen Ramazan ayında yapmış olduğumuz kampanyamızı bu yılda tekrarlıyoruz. Hayırsever hemşehrilerimizin desteği ile bu Ramazan'da da ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşmayı hedefliyoruz. Kampanyamıza vereceği destekler için tüm hemşehrilerimize şimdiden teşekkür ederim...

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının ailemiz, milletimiz, nefsimiz ve bütün insanlık için huzur ve barış getirmesini, tutacağımız oruçlarımızı, kılacağımız namazlarımızı, vereceğimiz zekât, fitre ve sadakalarımızı, yapacağımız hayırlarımızı kabul buyurmasını Yüce Allah’tan niyaz eder, tüm hemşehrilerimize ve İslam âlemine hayırlı ramazanlar dilerim.”
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam