Spor üst yönetiminden Yabacıoğlu’na ziyaret

ÇORUM 7 Şubat 2016 00:46
Videoyu Aç Spor üst yönetiminden Yabacıoğlu’na ziyaret
A
a

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy ve Türkiye Boks Federasyonu Genel Sekreteri Mustafa Küçük, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu’nu ziyaret etti.

Samsun’da görev yaptıkları süre içerisinde Ömer Altunsoy ve Mustafa Küçük ile önemli çalışmalar yaptıklarını ve dostane ilişkiler içerisinde bulunduklarını söyleyen Ahmet Yabacıoğlu, “Dostum ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy ve Boks Federasyonu Genel Sekreteri Mustafa Küçük’ten Çorum’da yaptığımız spor yatırımları için destek istedik. Çorum’da sporun daha da gelişmesi ve spora ilginin artırılması için neler yapabileceğimizi konuştuk” dedi.
 
Çorum’u yakından takip ediyoruz
Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy da Çorum’un son yıllarda büyük bir hızla geliştiğine vurgu yaparak Çorum’daki gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyledi. Çorum’daki spor yatırımlarının Türkiye’ye örnek nitelikte olduğunun altını çizen Altunsoy,
“Çorum Belediyesi’nin spora yaptığı yatırımları biliyoruz. Sporun gelişmesi ve sporcu sayısının artırılmasına yönelik çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Belediyenin yaptığı çalışmalar, gençleri spora daha da yöneltmektedir. Tüm bu çalışmalar nedeniyle başta Belediye Başkanı Muzaffer Külcü olmak üzere tüm belediye yönetimini ve çalışanlarını tebrik ediyorum” diye konuştu.
 
Türkiye Boks Federasyonu Genel Sekreteri Mustafa Küçük de Çorum’da tüm spor branşlarında önemli gelişmeler yaşandığına dikkat çekerek “Boks Federasyonu’nun faaliyet programı içerisinde yer alan boks şampiyonalarından birisini Çorum’da yapabiliriz.” diye konuştu.

 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam