SPOR TOTO 3. LİG PLAY OFF MAÇLARININ TARİHLERİ AÇIKLANDI

ÇORUM 1 Mayıs 2016 00:48
Videoyu Aç SPOR TOTO 3. LİG PLAY OFF MAÇLARININ TARİHLERİ AÇIKLANDI
A
a

Çorum Belediyespor’un Play-Off maç programı belli oldu Çorum Belediyespor ve Niğde Belediyespor karşıkarşıya gelecek. iSpor Toto 3. Lig’de sezonun bitimine az bir zaman kala, Play-Off maçlarının tarihleri açıklandı. Play-Off’ları büyük oranda garantileyen Zonguldakspor, ilk maçını 5 Mayıs Perşembe günü yapacak.

Statüt gereği ligi ikincisinin beşinciyle, lig üçüncüsünün ise dördüncüyle oynayacağı play-off maçları hafta içi başlıyor. Son maçından 1 puanla ayrılarak aynı puana sahip olduğu Niğde Belediyespor'un ikili averajla önüne geçen Bayburt Grup, lig beşincisi Beylerbeyispor'la karşılaşacak. 5 Mayıs Perşembe günü İstanbul deplasmanında oynanacak olan ilk maçın ardından rövanş 9 Mayıs'ta Gençosman'da oynanacak. Play-off mücadelesindeki diğer maç ise Niğde Belediyespor ile Çorum Belediyespor arasında oynanacak.  Öte yandan Kastamonuspor'un 2. Lig'e yükseldiği Spor Toto 3. Lig 3. Grup'tan Körfez İskenderunspor, Tavşanlı Linyitspor, Çine Madran ve Sandıklıspor ise BAL Ligi'ne düşen ekipler oldu.  


Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Perşembe günü yaptığı toplantıda Spor Toto 3. Lig'de Play-Off maçlarının oynanacağı tarihlerini belirledi. PTT Birinci Lig ve 2. Lig’de Play-Off merkezleri açıklanırken, 3. Lig’de ise maçların oynayacağı kentler daha sonra açıklanacak.
Planlamaya göre Spor Toto 3. Lig'de Play-Off’a ilk maç 5 Mayıs, rövanş maçı 9 Mayıs, Finaller ise 14 Mayıs Cumartesi ve 15 Mayıs Pazar günleri oynanacak. Finallerin yerleri önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacağı belirtildi.

SPOR TOTO 3. LİG PLAY OFF MAÇLARININ TARİHLERİ 

Play Off 1. Maçlar: 5 Mayıs Perşembe
Play Off 2. Maçlar: 9 Mayıs Pazartesi

Play Off Finalleri: 14 Mayıs Cumartesi - 15 Mayıs Pazar

 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam