KARALAMA VE YIPRATMA
Çorum’da son günlerde Çağrı Eğitim Vakfı’nın mesnetsiz yayınlarla karalanmaya ve yıpratılmaya çalışıldığı belirtilen açıklamada, “Bu tür yayınları yapanlar ve yaptıranlar paralel yapının yöntemlerini kullanmakta ve onlar gibi hareket etmektedirler.” ifadelerine yer verildi.
İşte o açıklama;
MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE SAHİP STK'YIZ
“Çağrı Eğitim Vakfı, 1996 yılında milli ve manevi değerleri yaşama ve yaşatma amacıyla kurulmuş olan, Çorum Çağrı Eğitim vakfı, Çorum’a özgü olup, her hangi bir yerde şubesi veya temsilciliği yoktur. Vakfımız, öğrencilerin iyi bir eğitim alarak millete ve memlekete faydalı olmaları için çalışan bir kuruluştur. Bu doğrultuda binlerce öğrencinin yetişmesine maddi ve manevi katkıda bulunmuş ve bulunmaktadır. Yetişen bu öğrenciler bugün çeşitli kademelerde başarıyla hizmet vermektedir. Türkiye ölçeğinde de başarılı olan yöneticilerimizin bir çoğunun bir Sivil Toplum Kuruluşu kültürü aldığı görülmektedir. Sivil Toplum kuruluşlarının güçlendirilmesi gerektiğini herkes belirtmektedir.
YAYINLARIN GERÇEKLE BİR İLGİSİ YOK
Çorum’da ise son günlerde yerel basında ve sosyal medyada ilimizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Çorum Çağrı Eğitim Vakfımız mesnetsiz yayınlarla karalanmaya ve yıpratılmaya çalışılmaktadır. Yapılan bu yayınların gerçekle hiçbir ilgisi yoktur. Yayınlanan fotoğrafların bir kısmı Vakfımızın etkinliklerinin paylaşıldığı fotoğraflardır. Diğer bir kısmı ise arkadaşlarımızın özel paylaşım fotoğraflarıdır. İlin Valisinin ve Üniversite Rektörünün ziyaretleri ile kimlerin, nasıl bir algı oluşturulmak istendiğini anlayamıyoruz. “Bu tür yayınları yapanlar ve yaptıranlar paralel yapının yöntemlerini kullanmakta ve onlar gibi hareket etmektedirler.”
LİYAKAT VE EHLİYET VURGUSU
Yayınlarda ismi zikredilen kişilerin bulundukları makamlara ehliyet ve liyakatlarıyla geldikleri ve görevlerini bugüne kadar başarıyla yürüttükleri Çorum kamuoyu tarafından bilinmektedir.
Bu asılsız yayınlarla ilgili yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızı tüm kamuoyuna saygıyla duyururuz.”
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Ak Parti’de Üç Durak Üç Seçmen!”
Elvan Simsek
Yazmak Kolay Gazeteci Olmak Zor Vesselam
Elvan Simsek
Kâbus bitti
Ahmet Kekeç
Berat Albayrak Neden Hedef?
Ersoy Dede
Gökten Ağır Zehirden Acı!
Yüsra D.Büyükcebeci
Bir CHP’linin itirafları: Kaybettiğimiz seçimdir
Sabiha Doğan
Hoşlansanız da olacak, hoşlanmasanız da olacak!
Ahmet Kekeç
ÇORUM DÜNYA'CA ÜNLÜ BİR ŞEHİR
Prf. Dr. İlknur TAŞ
DÜNYA’DA TÜRK HEKİMLERİ VE BAŞARI ÖYKÜLERİ
Esra Öz
Yeşilay'ın Üst Yönetiminden Bedriye…
Rizespor galibiyeti ve Göztepe depl…
Çorum İskilip Yolunda Kaza: 3'ü Ço…
Siyaset Bazen İnsanın Gerçek Yüzünü…
Çorum FK, Rizespor'un Deplasman Ser…
Fortune 500'de Çorum Damgası Lebleb…
Çorum FK – Çaykur Rizespor Maçı Bug…
Çorum FK Süper Lig'in Borçsuz 7 Kul…
Çorum Ulukavak Mahallesi'nde Trafik…
Pazartesi Geçti Liste Nerede Sayın …
Halk TV'ye Kayyum Atandı! Polis Ope…
Çorum Seçim Anketinde Dikkat Çeken …
Çorum Belediyesi Ayçiçeği Hasadını …
Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü AB…
Gazeteci Mustafa Yolyapar Vefatının…
Çorum'a 504 Sağlık ve Konut Yatırım…
Çorum Barosu'nun Yeni Başkanı Tuğru…
Çorum FK Gaziantep'te 3-0 Kazandı!
Gaziantep FK – Çorum FK Maçı Bugün!
Çorum'da 16 Okuldan Öğrenciler İkli…
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET