SOSYAL BELEDİYECİLİK ALANINDA ÇOK FARKLI HİZMETLER YAPIYORUZ

ÇORUM 13 Kasım 2017 23:15
Videoyu Aç SOSYAL BELEDİYECİLİK ALANINDA ÇOK FARKLI HİZMETLER YAPIYORUZ
A
a

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gıda Bankası’nı ziyaret etti. Gıda bankasında incelemelerde Külcü, burada yaptığı açıklamada, bu yıl kış yardımında çocuklara ulaştırılmak üzere 2 bin grup kışlık yardımında bulunulacağını söyledi...

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gıda Bankası’nı ziyaret etti.
Başkan Külcü, ziyarette gıda bankasında incelemeler de bulundu.Burada bulunan insanlarla sohbet etti.Gıda bankası ziyaretinde konuşan Çorum Belediye Başkanı Muzaffer
Külcü, Sosyal Belediyecilik alanında çok hassas olduklarını söyledi.​

Çorum Belediyesi, ihtiyaç sahibi 2 bin çocuğa kışlık giyim yardımı yapacak.

Yardımların dağıtımı ile ilgili olarak Gıda Bankası’nda bir basın toplantısı düzenlendi. Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Sosyal İşler Müdürü Cengiz Özkader’in de katıldığı toplantıda konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, göreve başladığı ilk günden bugüne kadar sosyal belediyecilik hizmetlerine yönelik ve bu hizmetlere ihtiyaç duyan kesimlere yönelik olarak farklı bir hassasiyetlerinin olduğunu dile getirdi.

Çok farklı sosyal belediyecilik hizmetlerinin hayata geçirdiklerini vurgulayan ve bunlarla ilgili bilgileri paylaşan Başkan Külcü, bunlardan birinin de 2014’ten beri yürütülen çocuklara giyim dağıtımı olduğunu anlattı. 2014’te 571 olan sayıyı daha sonra 1571, devam eden yılda da 2571 olduğunu bu senede sayıyı 3 bine çıkardıklarını belirten Başkan Külcü, elbise dağıtımının bayramlık ve kışlık olmak üzere ikiye ayırdıklarını dile getirdi.


2 bin kişiye kaban ve bot olarak ihtiyaç sahiplerine verileceğini söyleyen Külcü, tespit edilen çocukların okullarına teslim edilecek olan bot ve kabanların daha sonra okullar tarafından tespit edilen çocuklara verileceğini anlattı.

Aç, açık, ihtiyaç sahibi kim varsa vatandaşların belediyeye bildirmeleri çağrısında bulunan Başkan Külcü, şu ana kadar 16 bin 500 çocuğa hediyelerin verildiğini, bundan sonra da ihtiyaç sahiplerine ellerini uzatmaya devam edeceklerini kaydetti.

Yıl boyunca 30 bin kişinin gıda bankasından yardım aldığını söyleyen Başkan Külcü, yapılan yardımların tutarının da 4 milyon TL olduğunu açıkladı.

Başkan Külcü, daha sonra Gıda Bankası’nı gezdi. Gıda Bankasındaki ürünler hakkında yetkililerden bilgiler alan Külcü, vatandaşlarla da sohbet etti. Bazı vatandaşlar da Başkan Külcü’ye yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür ederek duacı oldular.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam