Sondakika Hakkari'de hain saldırı sonucu Çorumlu Astsubay Çavuş Bekir Eren Deniz şehit düştü

ÇORUM 30 Temmuz 2016 00:22
Videoyu Aç  Sondakika Hakkari'de hain saldırı sonucu Çorumlu Astsubay Çavuş Bekir Eren Deniz  şehit düştü
A
a

Sondakika Hakkari'de hain saldırı: 5 asker şehit oldu. Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yol kontrolü yapan güvenlik güçlerine düzenlediği saldırıda şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Bekir Eren Deniz'in Çorum'daki dedesinin evinde yas var.


Alınan bilgiye göre, Çukurca-Hakkari Karayolu Doğanlı bölgesinde, terör örgütü PKK mensupları, yol kontrolü yapan askerlere uzun namlulu silahlarla saldırdı. Çıkan çatışmada 5 asker şehit oldu, 8 asker yaralandı.


SONDAKİKA: Yaralı askerler Hakkari ve Çukurca'daki hastanelere kaldırıldı. Çatışmanın devam ettiği bölgeye çok sayıda zırhlı araç sevk edildi.

Bölgede hava destekli operasyon sürüyor.Çukurca-Hakkari Karayolu Doğanlı bölgesinde, terör örgütü PKK mensuplarınca yol kontrolü yapan askerlere uzun namlulu silahlarla saldırmasının ardından çıkan çatışmada şehit olan Deniz'in (22) şehadet haberi, Çorum'daki dedesinin evine ulaştı.

Bolu'nun Gerede ilçesinde yaşayan ancak babasını ziyaret için Çorum'da bulunan anne Pakize Deniz'e acı haberi, Buharaevler Mahallesi'ndeki babasının evine gelen İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri verdi. Bu sırada fenalık geçiren bazı aile fertlerine 112 Acil Servis ekibince müdahale edildi. Şehidin baba ocağına Türk bayrakları asıldı. Şehidin akrabaları, yakınları ve komşuları da acı haber üzerine eve geldi.

Şehidin 2014 yılında göreve başladığı ve ilk görev yeri olan Ordu'dan, yaklaşık 15 gün önce Hakkari'ye atandığı öğrenildi. Bolu'da bulunan, şehidin emekli astsubay olan babası Galip Deniz'in de Çorum'a gelmek için yola çıktığı belirtildi.

İki kardeşi bulunan şehidin şehidin naaşının Hakkari'de düzenlenecek törenin ardından askeri uçakla Merzifon Havaalanı'na getirileceği, buradan da karayoluyla Çorum'a ulaştırılıp öğle ya da ikindi vakti cenaze namazı Akşemseddin Camiinde kılınarak Çorum Şehitliği'nde defnedileceği öğrenildi.







 




 

 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam