Sobacılar Esnafının Dediği Oldu!

ÇORUM 21 Haziran 2018 09:40
Videoyu Aç Sobacılar Esnafının Dediği Oldu!
A
a

Çorum'da Sobacılar Arastası esnafının sesine Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül kulak verdi. İl Trafik Komisyonunun kararıyla önceki yıllarda trafiğe kapatılan yol esnafın isteği üzerine tekrar açılıyor...

Önceki yıllarda İl Trafik Komisyonu’nun kararıyla, İnönü Caddesi’nden sobacılar arastasına geçiş güzergahı olan yol trafiğe kapatılmıştı. Bunun üzerine işlerinde azalma olduğu için mağdur olduklarını ifade eden Sobacılar Arastası esnafının sesine Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül kulak verdi. Gül, esnafımızın isteği üzerine Sobacılar Arastası yeniden trafiğe açılacak dedi. Belediye Başkanı Zeki Gül beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun ile birlikte Sobacılar Arastasını ziyaret ederek; Sobacılar Odası Başkanı Halil Taşkaldıran ve sobacı esnafı ile bir araya geldi.
Sobacılar Arastası en kısa zamanda trafiğe açılacak

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Sobacılar Arastası esnafımız yolun trafiğe açılması yönünde bizlere talepleri olmuştu. Bizde yaptığımız istişarelerin ardından esnafımızın sesine kulak vererek arastamızın yolunun tekrar trafiğe açılması yönünde karar verdik dedi. Daha önceki görüşmelerde arastanın trafiğe açılmasını istediğini hatırlatan Belediye Başkanı Zeki Gül, “Yaptığımız görüşmeler ve verdiğimiz söz gereği Sobacılar Arastası’nı yeniden trafiğe açıyoruz. Biz Tayyip Erdoğan’ın çalışma arkadaşlarıyız. O nasıl verdiği sözü tutuyorsa, biz de verdiğimiz sözü tutuyoruz. Gerekli istişareleri yapıp yolu açacağız. Emniyet Müdürlüğü önünden Sobacılar Arastası istikametine direkt geçişler yapılabilecek. Sobacılar Arastası’na giden cadde çift yönlü olarak trafiğe açılacak. Verdiğimiz sözden dönmeyiz. Hayırlı olsun” dedi. Sobacılar Arastası esnafının yolun geçici değil sürekli açılmasını istiyoruz sözlerine Belediye Başkanı Zeki Gül; ”Vatandaşın istediğini biz yaparız bu yolu da açarız. Siz açma derseniz de açmayız. Biz söz verdik açacağız inşallah” dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam