Siyasi Kumpasa İlk Tutuklama!

ÇORUM 11 Ocak 2019 19:20
Videoyu Aç Siyasi Kumpasa İlk Tutuklama!
A
a

Sondakika haber: AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ’a yönelik olarak kurulan siyasi kumpas ve şantaj olayı ile ilgili olarak yürütülen yargı sürecinde bir kişinin tutuklandığı öğrenildi...


Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi
 

Çorum Belediye Başkan Adaylığına kesin gözüyle bakıldığı bir dönemde İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ile ilgili olarak ses kayıtları ortaya atılmış ve genel merkeze de iletilen ses kayıtları nedeniyle Karadağ, başkan adayı gösterilmemişti.

Ses kayıtları ile ilgili olarak kendisine kumpas kurulduğunu ve şantaj yapıldığını her fırsatta dile getiren İl Başkanı Karadağ, parti genel merkezinin görevini sürdürmesini istemesine rağmen kumpası kuran ve şantaj yapanların AK Parti olması nedeniyle yasal süreci daha sağlıklı ve objektif bir şekilde yürütebilmek adına bir süre önce il başkanlığı görevinden istifa etti.

Av. Mehmet Karadağ’ın başlattığı hukuki süreçte ilk ciddi gelişme yaşandı. 

Açılan soruşturma dosyası üzerinde gizlilik kararı olması nedeniyle olayla ilgili olarak isimler açıklanmazken, edinilen bilgiye göre olayla ilgili olarak hakkında yakalama kararı çıkarılan bir şahıs gözaltına alındı. Erdal A. isimli şahsın çıkarıldığı mahkemece de tutuklandığı öğrenildi.
Önemli isimler hakkında şikayetlerin olduğu ve başta Yeni Çorumspor Kulüp Başkanı Fatih Özcan olmak üzere bazı isimlerin de tanık olarak dinlenmesi beklenen olayla ilgili önümüzdeki günlerde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam