Siyaset yapma karşımda, kimseyi tanımam

18 Ağustos 2014 12:04
Videoyu Aç Siyaset yapma karşımda, kimseyi tanımam
A
a

Mimar Sinan Mahallesi Cemilbey Caddesi üzerinde bulunan esnaflardan Sinan Sefa Güler, şikayetlerini dile getirmek için ziyaretine gittiği Karayolları Şefi’nin kendisine hakaret edip, küçük düşürücü sözler söylediğini belirterek Şef Şafak Allı’ya tepki gösterdi…

Mimar Sinan Mahallesi ile Gülabibey Mahallesi’nin arasından geçen Cemilbey Caddesi’nin ortasında bulunan refüjlerin demirlerle kapatılmasından duydukları rahatsızlığı dile getirmek için toplanan mahalle sakinleri, istek ve şikayetleri dile getirdiler. Mahalle sakinleri adına konuşan Sinan Sefa Güler, Karayolları yol ağında bulunan Cadde üzerinde yapılacak olan çalışma konusunda Karayolları 73. Şube Şefi Şafak Allı’yı ziyaret ettiğini hatırlattı. Ziyaret sırasında Cemilbey Caddesi’nin ortasında bulunan refüjlerdeki demirlerden dolayı yaya geçitlerinin az olması ve var olan yaya geçitlerinin kapatılmasıyla ilgili taleplerini ilettiğini anlatan Sinan Sefa Güler, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Şef Şafak Allı’dan yaya geçitlerinin neden kapatıldığı ve yeniden açılmasının bölge sakinleri adına elzem olduğunu söylemem üzerine hakaretler işittim. Kendisi, bana ‘Sen kim oluyorsun da ne cüretle benden böyle bir şey istiyorsun? Siyaset yapma karşımda, kimseyi tanımam. İşimi de sizden öğrenecek değilim, millet benden öğrenecek’ dedi.



İNAT DEĞİL Mİ AÇMIYORUM

Bunun üzerine ben de ‘siyasetçi değilim, sıradan bir vatandaşım ve isteğimi tarafınıza ilettim, sizden de olur ya da olmaz diye cevap bekliyorum’ dedim.
Daha da hiddetlenen şef, sözlerini daha da ağırlaştırıp devlete ait olan bir kurumda devleti eleştirmeye başlamıştır. ‘Ben karayolları şefiyim, istediğimin işini yapar, istemediğiminkini yapmam’ demiştir. ‘İnat değil mi açmıyorum’ diyerek şimdi çıkabilirsin diye odasından çıkmamı istedi.
Devletimizin görev vermiş olduğu Şube Şefi Şafak Allı görevini yapmayıp aksine hakaret, aşağılayacağı cümlelerle kendisinden talepte bulunan insanlara davranışta bulunmuştur. Kendisinde oturduğu makamın bu hakları verdiğini zanneden şube şefinin yaptıklarını etik bulmuyorum, şiddetle kendisini kınıyorum. Bu yüzden kendisi, görevini kötüye kullandığını, devletin ve karayollarının itibarını zedelediğini, milletine hizmet etmek yerine, kendi egosunu tatmin etmeye çalıştığını, yaptığı hareket ve konuşmalar ile ortaya koymuştur.
Buradan yetkililere sesleniyorum; görevini yapmayan şube şefi istemiyoruz. Devletin görevini layıkıyla yerine getirecek birçok devlet görevlisi vardır. Bu yüzden gereğinin yapılmasını yetkililerden rica ediyorum.”






 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam