Şırınga Tipli Çikolatalar toplandı

ÇORUM 26 Aralık 2019 16:46
Videoyu Aç Şırınga Tipli Çikolatalar toplandı
A
a

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, Zabıta Müdürlüğü olarak okul çevrelerinde yapılan denetimler sonucunda ele geçirilen yasaklı maddeler ile ilgili basın toplantısı düzenledi...



Çorum Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, Antalya ve Diyarbakır’da çocukların ölümüne sebep olan ve çocukların hayatını tehdit eden ‘ŞırıngaTipli Çikolatalar’ nedeniyle basın açıklaması yaptı.Belediye Binası’nda gerçekleştirilen basın toplantısında Yağbat’a Belediye Zabıta Ekipleri Müdürü Fatih Sak’ta eşlik etti.

Konuyla ilgili açıklamalrda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, Zabıta Müdürü fatih Sak ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri okul çevresinde satış yapan bakkal ve satıcılara yönelik denetim çalışmalarını aralıksız sürdürüldüğünü söyledi.Yağbat, Şırınga Tipli Çikolataların çocukların korunması amacıyla toplatıldığını ifade etti.

Başkan yardımcısı Yağbat,“ Son dönemlerde kamuoyunu meşgul eden Antalya ve Diyarbakır’da iki tane küçük kardeşimizin şırınga tipli çikolatalar nedeniyle hayatını kaybetmesi tüm kamuoyunu oluğu gibi bizi de derinden üzdü. Bu kapsamda Çorum Belediyesi Zabıta Ekipleri yaşanan olayın akabinde yapılan denetimleri sıklaştırmış ve şırınga çikolataları tespit ederek çocuklarımızı korumak adına bu çikolataları toplamıştır.Bu denetimler yapılırken yine çocuklarımızın ve diğer vatandaşlarımızın tüketimine yönelik olarak bisküvi, çikolata, kek, ayran, olmak üzere tüm gıda maddelerinin son tüketim tarihlerinin kontrolleri yapılmış, tespit edilen tüketim tarihi geçmiş ürünler toplanmıştır. Arkadaşlarımızın bu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da Çorum Belediyesi Zabıta Ekiplerimiz denetimlerini sürdürecektir”  dedi.

İsmail Yağbat,ailelerede  çağrıda bulunarak,çocukların yediği yiyecek maddelerine dikkat etmeleri konusunda uyarıda bulundu.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam