Şimdi sıra 2.Lig'e çıkmakta

ÇORUM 29 Nisan 2019 03:36
Videoyu Aç Şimdi sıra 2.Lig'e çıkmakta
A
a

Play-Off bileti artık cepte.TFF 3.Lig 3.Grup’ta 33.hafta maçında dün Bursa deplasmanında Karacabey Belediye ile karşılaşan Yeni Çorumspor, uzun süre önde götürdüğü maçta temdit penaltısından yediği golle 1-1 berabere kalmasına rağmen Play-Off’u garantiledi...

Teknik direktör Bahri Kaya, önceki hafta Cizrespor’la oynadıkları maçın ilk 11’inden cezalı olan Ertuğrul ve sakat olan Kıvanç’ın yerine Batuhan ve Volkan’a forma vererek iki değişiklik yaptı.Sahaya kazanmak için çıkan Yeni Çorumspor, maçın genelinde üstün taraf olurken, 37.dakikada Mikail’in golüyle devreyi 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda Yeni Çorumspor’un farkı artırma, Karacabey’in ise beraberlik çabaları vardı. Özellikle son bölümlerde Yeni Çorumspor geliştirdiği ani ataklarla farkı artıracak goller için önemli fırsatlar yakaladı ancak bu pozisyonların çoğu yanlış tercihler nedeniyle olgunlaşmadan sona erdi.

Maçın 1-0 biteceği tahmin edilirken, 90+5.dakikada sağdan ceza sahasına yapılan ortada hakem bir anda penaltı noktasını gösterdi. Yeni Çorumsporlu oyuncuların itirazı hakemi kararından döndürmedi. Temdit penaltısını kullanan Cemal topu ağlarla buluşturunca karşılaşma 1-1 sona erdi.

Bu sonucun ardından puanını 52’ye yükseltip 4.sıradaki yerini koruyan Yeni Çorumspor, Payasspor’un da Halide Edip Adıvarspor’la berabere kalması üzerine son hafta maçları öncesinde Play-Off’u garantiledi. Ancak, Kırmızı-Siyahlıların Play-Off’a ilk 3’te yükselme şansı kalmadı.Maçtan sonra iki takım oyuncuları arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam