Seki Cezaevi Günlerine Dönüyor

Magazin 31 Mayıs 2014 13:45
Videoyu Aç Seki Cezaevi Günlerine Dönüyor
A
a

Güzel şarkıcı Deniz Seki uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hapis cezasına çarptırılmıştı. Yeniden yargılanma talebinde bulunan Deniz Seki'nin bu isteği reddedildi. Deniz Seki hakkında yakalama emri çıkarıldı. Deniz Seki cezaevi günlerine dönüyor!

DENİZ SEKİ'YE İKİNCİ ŞOK!


Şarkıcı Deniz Seki, uyuşturucu kullanmak ve ticaretini yapmak suçlarından yargılanıyordu. Hakkında 6 yıl 3 ay hapis cezası verilen Deniz Seki, yeniden yargılanma talebinde bulundu. Fakat Deniz Seki'nin talebi reddedildi. Bu hafta başında dosyası İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Deniz Seki hakkında yakalama emri çıkarıldı. Deniz Seki dün akşam evine gelen polisler tarafından tutuklandı.


6 Yıl 3 ay hapis cezası alan Deniz Seki, cezasının 3'te 2'sini cezaevinde son 1 yılını da denetimli serbestlik kapsamında dışarıda geçirebilecek. Buna göre, 4 yıl 2 ay cezaevinde kalacak olan Deniz Seki'nin daha önce de 7,5 ay cezaevinde kaldığı göz önünde tutulacak ve düşürülecek. Buna göre Deniz Seki, 3 yıl 6,5 ay cezaevinde yatacak. Cezası 3 yılın üzerinde olan Deniz Seki hakkında yakalama emri çıkarıldı ve sonrasında tutuklandı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam