Beyaz Show stüdyosunda, 'Kolektiflerin pankartı' muamması

Magazin 16 Ocak 2016 15:07
Videoyu Aç Beyaz Show stüdyosunda, 'Kolektiflerin pankartı' muamması
A
a

Beyaz Show'un dün akşam yayınlanan bölümünde gerçekleştirilen korsan eylemde kullanılan pankartın, stüdyoya nasıl sokulduğu merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show'un canlı yayınına bağlanan Ayşe Çelik, PKK propagandası yapmış, Beyazıt Öztürk ve Kanal D yönetimi büyük tepki görmüştü.

Beyaz Show'un dün akşam yayınlanan bölümünde de öğretmen olduğunu söyleyen Ayşe Çelik'e destek sloganları atılırken, pankart açılmıştı. Kolektifler'in gerçekleştirdiği bu korsan eylemin ardından Beyazıt Öztürk yayını kesmiş, kısa bir süre sonra da canlı yayın sonlandırılmıştı.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından, üniversitelerde kurulan Suriye'deki sivillere yardım toplamak amacıyla açılan stantlara saldırmasıyla bilinen ve 'Yerli Şebbiha' olarak adlandırılan Kolektifler grubunun, söz konusu pankartı stüdyoya nasıl soktuğu merak ediliyor.

Konuyla ilgili Haber10 muhabiri Burak Öztürk'ün ulaştığı yetkililer, uzun yıllar Beyaz Show'a üniversite öğrencilerini seyirci olarak götürdüklerini, stüdyoya girmeden önce herkesin arandığını ve birilerinin aracı olmadan o pankartın içeri sokulmasının imkansız olduğunu dile getirdi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam