Seki: İçeri girmek istemiyorum

Magazin 21 Nisan 2014 12:15
Videoyu Aç Seki: İçeri girmek istemiyorum
A
a

VİDEO HABER İZLE Deniz Seki, katıldığı bir televizyon programında ağlayarak uyuşturucu ticaretinde bulunmadığını ve hapse girmek istemediğini söyledi.

Yargıtay Ceza Genel Kurulu'nun 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasını onadığı şarkıcı Deniz Seki avukatı aracılığıyla Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuruda bulundu. Ünlü sanatçı Deniz Seki, Star TV ekranlarında yayınlanan Kenan Erçetingöz'le Yüz Yüze programına katıldı. Burada ağlayarak suçsuz olduğunu ve hapse girmek istemediğini söyledi.
 
Ünlü sanatçı Deniz Seki, Star TV ekranlarında yayınlanan Kenan Erçetingöz'le Yüz Yüze programına katıldı. Burada ağlayarak suçsuz olduğunu ve hapse girmek istemediğini söyledi.
 
"HİÇBİR SUÇUMU KABUL ETMİYORUM" Kenan Erçetingöz'ün "Sen günah keçisi mi seçildin? Yoksa çok mu safsın?" sorusu üzerine, Deniz Seki, "Ben suçsuzum bir tek onu biliyorum. Bana yakıştırılanların hiç birini yapmadım. Hiç bir suçumu kabul etmiyorum. benim asabımı bozuyor. Hiç kolay değil tabi bunları kaldırabilmek, taşıyabilmek..." yanıtını verdi.
 
Seki, "Uyuşturucu bile demeyin.. bu zıkkım... bu kendime geçmişte zarar verdiğimi açıklamıştım mahkemede.. 6 yıl önce olmuş bir şey.. ve bunun bedelini çok ağır ödedim. oldu ve bitti. Ama şimdi üzerime yapışan olay, "temin etti", "bu işin ticaretini yapıyor" vs.. böyle birşey yok! Ben kimseye temin ettim, ne de ticaretini yaptım..sevdiklerim burda, ailem burda nereye kaçacağım ben ya? " açıklamalarında bulundu.
Kaynak : www,hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam