Şahin Örgel'in Mutlu günü

Kültür Sanat 6 Nisan 2013 19:44
A
a

Yazar ve tiyatro oyuncusu Şahin Örgel, Yosunlar, Gece Oyunu ve Uçurum adlı tiyatro eserlerinin bulunduğu kitapları için imza günü düzenledi.

Örgel’in, içinde ödüllü pek çok öykünün bulunduğu ve ülke çapında ilgi gören ‘Gidemeyen’ adlı öykü kitabıyla,  Yosunlar, Gece Oyunu ve Uçurum adlı tiyatro eserlerinin bulunduğu kitaplarının imza töreni bugün Anitta Otel’de gerçekleştirildi.

 

İmza gününe Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, Merkez İlçe Başkanı Saim Topgül, akademisyenler, yazarlar ve davetliler katıldı.

 

Emine Örgel’in açış konuşması ve slaytlar eşliğinde başlayan programda konuşan Şahin Örgel, yazmaya başladığı ilk andan itibaren insandan uzak şeyler yazmamaya çalıştığını belirterek, “Ne yazarsanız yazın hiçbiri insandan uzak olamaz. Dünya üzerinde yapılmış ne varsa hepsi insana dairdir.” dedi.

 

“Oyunlarda yazmaya çalıştığım bizim insanımızın yaşamı, bizim insanımızın emeği, kızgınlığı, üzüntüsü, sevincidir.” diyen Örgel, şu an yazmayı planladığı çok fazla öykü olduğunu ve 50’nin üzerinde tiyatro oyunu yazmayı hedeflediğini söyledi.

 

Örgel, konuşmasının ardından davetliler için kitaplarını imzaladı.

Kaynak : www.corumhakimiyet.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam