Sağlık-Sen ve Memur-Sen Başkanları Çorum'a Geliyor

ÇORUM 11 Nisan 2018 07:44
Videoyu Aç Sağlık-Sen ve Memur-Sen Başkanları Çorum'a Geliyor
A
a

En son Genel yayın yönetmenimiz Elvan Erhan Şimşek, hastane ile yaptığı bir haber üzerine Yumruklu saldırıya uğramıştı.Şimdi Çorum'da yaşanan Sağlık-Sen seçimleri öncesi Çorum Sağlık Sen'deki sıcak gelişmeler üzerine sendika başkanları Çorum'a geliyor.Siyasiler STK seçimlerinden ellerini çeksinler...

Siyasiler tarafından Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Ahmet Saatçi’nin istifa kararı
almasını isteyenlerin olduğu söyleniyor
.


Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü (Başhemşire) Ayşe Saatçi’nin görevinden ayrılacağı öğrenildi.Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Ahmet Saatçi’nin eşi Ayşe Saatçi’nin istifa kararı aldığı belirtildi.
Babasının sağlık problemleri ve işlerinin yoğunluğu gerekçesiyle istifa etmeye hazırlandığı bildirilen Saatçi’nin bir aylık izne ayrıldığı kaydedildi.
Sağlık-Sen Çorum Şubesi genel kurulu öncesinde yaşanan bu gelişme, sendika, siyaset ve sağlık camiasında büyük yankı uyandırdı.

Çorum Sağlık Sen Şubesi’nde yaşanan sıcak gelişmeler Memur Sen Genel Merkezi’ni harekete geçirdi. Memur Sen Genel Başkanı ve Sağlık Sen Genel Başkanı Çorum’a geliyor.Yapılan açıklamaya göre, Memur Sen Memur-Sen ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş ve Memur-Sen'e bağlı diğer Genel Başkanların katılacağı bir basın açıklaması yapılacak.Basın açıklaması yarın (Çarşamba) Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu’nda saat 13.30’da gerçekleştirilecek.



 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam