S. Bolat Suç Örgütü Karar duruşmasında ceza yağdı

ÇORUM 10 Ocak 2021 11:43
Videoyu Aç S. Bolat Suç Örgütü Karar duruşmasında ceza yağdı
A
a

Çorum'da ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurdukları ve çeşitli suç faaliyetlerinde bulundukları’ iddiasıyla yargılanan Selami Bolat, ‘Suç örgütü kurma ve yönetme’ suçlarından 58 yıl 10 ay, diğer 14 sanığa da toplamda 106 yıla yakın hapis cezası verildi...

Çorum'da ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurdukları ve çeşitli suç faaliyetlerinde bulundukları’ iddiasıyla 8’i tutuklu çok sayıda sanık yargılandıkları mahkemece toplam 164 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında organize silahlı suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 17 şüpheliden 8'i tutuklanırken, sanıkların Çorum 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde karar duruşması gerçekleştirildi.

Son duruşmada organize suç örgütü yöneticisi olarak son kez hakim karşısına çıkan Selami B. ve diğer sanıklar suçlamaları kabul etmezken, Selami Bolat, ‘Suç örgütü kurma ve yönetme’ suçlarından 58 yıl 10 ay, diğer 14 sanığa da toplamda 106 yıla yakın hapis cezası verildi. Selami Bolat.’nin Avukatı Ahmet Ünal, yaptığı açıklamada, söz konusu kararlar için gerek istinaf gerekse Yargıtay aşamasında itiraz yapılacağını belirtti.
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam