RUMİ BEKİROĞLU "ECDADIN KILIÇLA ALDIĞI VATAN PARA İLE SATILMAZ"

ÇORUM 3 Ağustos 2016 16:06
Videoyu Aç RUMİ BEKİROĞLU "ECDADIN KILIÇLA ALDIĞI VATAN PARA İLE SATILMAZ"
A
a

Çorum AK Parti İl ve Merkez İlçe Teşkilatı Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine tepki amacıyla dün akşam saat: 21:30 Gazi Caddesinde yürüyüş düzenlendi.Yürüyüşe AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, AK Parti Mahalle Teşkilatlarının yanısıra çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

Çorum AK Parti İl ve Merkez İlçe Teşkilatı Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine tepki amacıyla dün akşam saat: 21:30 Gazi Caddesinde yürüyüş düzenlendi.Yürüyüşte; 19 gündür gerçekleştirilen Demokrasi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbetine katılan vatandaşlar ile birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Yürüyüşe AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, AK Parti Mahalle Teşkilatlarının yansıra çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.Çorum Valiliği önünde bir araya gelen coşkulu kalabalık, ellerinde Türk bayrakları ile Gazi Caddesinde başlayarak Saat Kulesine kadar yürüdü. Tekbir nidalarıyla başlayan yürüyüşte bir yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine sloganlar atılırken, diğer yandan da bir ve beraber olma tablosunu çizdi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, darbe girişimine karşı fikirlerini ifade ettiğini demokrasi nöbetinde birlik ve beraberlik mesaı verdi.

Demokrasi nöbetine katılarak, vatandaşların demokrasi şölenine ortak olan AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, hep birlikte milli irade ve demokrasiye sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.
15 Temmuz günü ülkemizde milli iradeye karşı yapılan darbe girişiminin ilk anından itibaren vatandaşlarla birlikte meydanlarda demokrasi nöbeti tutan İl Başkanı Bekiroğlu, "15 Temmuz akşamı demokrasiye inancı olmayan, millet iradesini hiçe sayan, asker kılığına girmiş terörist bir grup tarafından darbe teşebbüsünde bulunuldu.

Askere, polise, MİT’e, TBMM’ye ve vatandaşa saldırabilecek, öldürebilecek kadar cani ruhlu olduklarını hep birlikte izledik. Halkına, vatandaşına kurşun sıkan sözde vatanseverleri lanetle kınıyorum. Ülkemizin bekası, demokrasimizin devamı uğrunda tankların önüne gövdelerini koyan, canlarını veren demokrasi şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyorum. Vatanımız uğrunda, canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyorum. Mekanları cennet olsun. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın istemleri ile meydanlara indik. Siyasi partilerimizin liderlerinin de destekleriyle oluşan karşı tepki, tankların önüne gövdelerini koyan halkımız sayesinde, bu darbe girişimi sonuçsuz kaldı. Allah, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin. Bir ve beraber olunca neler olabileceğini dünyaya gösterdik. Bir olalım, diri olalım. Allah, birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Ay-yıldızlı bayrağımızla süslenmiş minik kardeşlerimiz herşeyi pankartları ile anlatıyor ifadelerini kullanan.Bekiroğlu,b
izlere, bir daha böyle acılı günler yaşatmasın. 15 Temmuz akşamından bu yana demokrasimize sahip çıktıklarından dolayı Çorum halkına ve aziz milletimize teşekkürlerimi sunuyorum. Milli irademize ve demokrasimize sahip çıkmak için meydan nöbetlerimiz Pazar gününe kadar devam edecek.” dedi.

İl Başkanı Bekiroğlu ayrıca, 15 Temmuz günü darbe girişiminde sokağa dökülen vatandaşlara birlik ve beraberlik içinde oyunları bozdukları için teşekkür etti.Nöbete destek veren vatandaşlara, AK Parti Gülabibey Mahalle Teşkilatı tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu..Bekiroğlu Gülabibey Mahalle Teşkilatımızın Milli İrade Çadırında Meydanlardayız dedi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam