Psikolog Oğuzhan CEVİZCİ bir üst Tura çıktı

ÇORUM 29 Ekim 2018 15:14
Videoyu Aç Psikolog Oğuzhan CEVİZCİ bir üst Tura çıktı
A
a

Çorum Özel Hastanesi’nin başarılı Psikolog’u Oğuzhan CEVİZCİ kendisini O Ses Türkiye yarışmasında da kanıtladı.Çorum Özel Hastanesi Psikolog’u Oğuzhan CEVİZCİ kendi mesleği dışında müzik ile de başarısını ve klasını konuşturdu...

Acun ILICALI’nın sahip olduğu TV8 kanalındaki O SES Türkiye yarışmasına katılan genç, popüler ve başarılı psikolog Oğuzhan CEVİZCİ, 28.10.2018 Pazar akşamı yayınlanan programda iki jüri üyesini döndürerek ilgiyle izlenen yarışma programında bir üst tura yükseldi.

Yarışmaya Sözü ve müziği Murat Kekilli’ye ait olan “Karagözlüm Ölesim Var” adlı eser ile katılan CEVİZCİ iyi performansıyla alkış aldı. CEVİZCİ’nin performansı jüri üyeleri arasında rekabete yol açtı. Kararını Seda Sayan’la devam etmek olarak açıklayan CEVİZCİ bir üst turda yarışmaya devam edecek.

Konu ile ilgili olarak görüştüğümüz Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan BİLGİLİ “ Psikolog’umuz Oğuzhan CEVİZCİ ile gurur duyuyoruz. Hem kendi mesleğinde hem de sanat alanında oldukça başarılı çalışmaları bulunmaktadır. Hastane yönetimi olarak Oğuzhan’a desteğimiz her alanda devam edecektir. Sonuna kadar yanında olacağız ve eminiz ki bu programda çok başarılı yerlere gelecektir.” dedi.

Oğuzhan CEVİZCİ de; müziğin hayatında hep var olduğunu, Çorum’da, Kıbrıs’ta, Ankara’da, İstanbul’da ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinde sahne aldığını, şarkı söylemekten zevk aldığını belirtti. Psikologluğun asıl mesleği olduğunu ve bu alanda yüksek öğrenimine devam ettiğini ayrıca müzik ile de yakından ilgilendiğini ve bu alanda da başarılı olmak istediğini belirtti. Psikologluk mesleğini çok sevdiğini, Çorum Özel Hastanesi’nde bu görevine devam ettiğini söyleyen CEVİZCİ hastane yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

O Ses Türkiye yarışmasında çok güzel ağırlandığını söyleyen CEVİZCİ, Acun Ilıcalı ve ekibine de teşekkürlerini iletti.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam