POLİS OKULU YERİNE MYO OKULU

ÇORUM 2 Mart 2018 08:28
Videoyu Aç POLİS OKULU YERİNE MYO OKULU
A
a

Çorum’da üniversite öğrencilerinin uygulamalı olarak eğitim alabilmeleri amacıyla Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılması planlanan Meslek Yüksekokulu’na ilişkin istişare toplantısı gerçekleştirildi...


Çorum Valiliği, Hitit Üniversitesi ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı işbirliğinde Hitit Üniversitesi Meslek Yükseokulu Sosyal Tesisleri’nde düzenlendi. Vali Necmeddin Kılıç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanı Zeki Gül, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmaların temsilcileri ile davetliler katıldı.

Toplantıda Organize Sanayi Bölgesi’nde yapımına başlanan ancak faaliyete geçirilmeyen eski polis okulunun, Hitit Üniversitesi’ne tahsis edildiği, burada bulunan 250 dönümlük arsa içerisinde Meslek Yüksekokulu oluşturulacağı belirtildi.

Toplantıda Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılması planlanan Meslek Yüksekokulu’na ilişkin şimdiye kadar yapılan çalışmalarla ilgili bir sunum yaptı.

Meslek Yüksekokulu’nu OSB’de bulunan eski polis okulunun bulunduğu alana yapmayı planladıklarını dile getirdi.

Rektör Alkan’ın konuşmasının ardından Vali Necmeddin Kılıç da bir konuşma yaptı. Çorum’da büyük bir birliktelik potansiyeli olduğunu kaydeden Vali Kılıç, “Çorum’da büyük bir potansiyel var. Çorum’un insanı zengin. Bireysel değil, birlikte hareket edersek ilimize çok şey katabiliriz” diye konuştu.

Vali Kılıç’ın konuşmasının ardından istişare toplantısı basına kapalı olarak devam etti.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam