Polis kayıtlarında Asayiş Olayları

ÇORUM 5 Ağustos 2019 09:58
Videoyu Aç Polis kayıtlarında Asayiş Olayları
A
a

Sondakika haber: Çorum’da 02.07.2019 günü saat:24.00’ den 04.08.2019 günü saat:24.00’ e kadar meydana gelen olaylar aşağıya çıkartılmıştır.

Çorum’da 02.07.2019 günü saat:24.00’ den 04.08.2019 günü saat:24.00’ e kadar meydana gelen olaylar aşağıya çıkartılmıştır.

 

01 Suçun Türü : İŞ KAZASI
Suçun Yeri : Yeniyol Mah.
Suçun Tarihi ve Saati : 24.07.2019 günü saat:16.45 sıraları
  Mağdur : A.C.

OLAYIN ÖZETİ                           :  Olay günü ve saatinde mağdur iş malzemelerin taşır iken ayağının burkulması neticesinde hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı, kimseden davacı olmadığı alınan ifadesinden anlaşılmış, düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

 

02 Suçun Türü : İŞ KAZASI
Suçun Yeri : Gülabibey Mah.
Suçun Tarihi ve Saati : 02.08.2019 günü saat:16.45 sıraları
  Mağdur : S.U.

OLAYIN ÖZETİ                           :  Olay günü ve saatinde mağdur çalışmış olduğu işyerinde ayağının asansör boşluğuna sıkıştırması neticesinde hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı, kimseden davacı olmadığı alınan ifadesinden anlaşılmış, düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

 

03 Suçun Türü : YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Suçun Yeri : Çepni Mah.
Suçun Tarihi ve Saati : 27.07.2019 günü saat:12.55 sıraları
  Mağdur : H.B.

OLAYIN ÖZETİ                           :  Olay günü ve saatinde mağdursevk ve idaresindeki motosiklet ile seyir halinde iken önüne çıkan köpeğe çarpması neticesinde hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı, davacı olmadığı alınan ifadelerden anlaşılmış, düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

 

04 Suçun Türü : YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Suçun Yeri : Çepni Mah.
Suçun Tarihi ve Saati : 01.08.2019 günü saat:08.00 sıraları
  Müşteki/Şüpheli : T.E.T.
  Şüpheli/Müşteki : Y.T.

OLAYIN ÖZETİ                           :  Olay günü ve saatinde müşteki/şüpheli sevk ve idaresindeki motosiklet ile şüpheli/müşteki sevk ve idaresindeki traktörün çarpışmaları sonucu müşteki/şüphelinin hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı, müşteki/şüphelinin davacı olduğu alınan ifadesinden anlaşılmış, düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

 

05 Suçun Türü : YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Suçun Yeri : Ulukavak Mah.
Suçun Tarihi ve Saati : 01.08.2019 günü saat:13.00 sıraları
  Müşteki/Şüpheli : R.B.

OLAYIN ÖZETİ                           :  Olay günü ve saatinde müşteki/şüphelinin sevk ve idaresindeki elektrikli bisikletten düşmesi sonucu hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı, kimseden davacı olmadığı alınan ifadesinden anlaşılmış, düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

 

06 Suçun Türü : YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Suçun Yeri : Akkent Mah.
Suçun Tarihi ve Saati : 01.08.2019 günü saat:10.00 sıraları
  Mağdur : M.Y.
  Mağdur/Şüpheli : Ş.Y.

OLAYIN ÖZETİ                           :  Olay günü ve saatinde mağdur/şüpheli sevk ve idaresindeki araç ile tek taraflı kaza yapması sonucu mağdur ve mağdur/şüphelinin hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandıkları, davacı olmadıkları alınan ifadelerden anlaşılmış, düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

 

07 Suçun Türü : YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Suçun Yeri : Kızılırmak Mah.
Suçun Tarihi ve Saati : 01.08.2019 günü saat:19.05 sıraları
  Mağdur : M.K.
  Mağdur/Şüpheli-1 : E.Ö.
  Mağdur/Şüpheli-2 : F.B.

OLAYIN ÖZETİ                           :  Olay günü ve saatinde mağdur/şüphelilerin sevk ve idaresindeki araçların çarpışmaları sonucu mağdur ve mağdur/şüphelilerin hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandıkları, karşılıklı davacı olmadıkları alınan ifadelerden anlaşılmış, düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

 

08 Suçun Türü : YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Suçun Yeri : Yazı Mah.
Suçun Tarihi ve Saati : 02.08.2019 günü saat:11.45 sıraları
  Mağdur : D.M.
  Şüpheli : H.Ç.

OLAYIN ÖZETİ                           :   Olay günü ve saatinde şüpheli sevk ve idaresindeki araç ile mağdura çarpması sonucu mağdurun hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı, müştekinin davacı olmadığı, alınan ifadelerden anlaşılmış, düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

 

09 Suçun Türü : YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Suçun Yeri : Yıldızhan Mah.
Suçun Tarihi ve Saati : 20.07.2019 günü saat:14.05 sıraları
  Müşteki : M.K.
  Müşteki/Şüpheli : G.T.

OLAYIN ÖZETİ                           : Olay günü ve saatinde müştekin sevk ve idaresindeki traktör ile müşteki/şüphelinin sevk ve idaresindeki araçların çarpışmaları sonucu müştekinin ve müşteki/şüphelinin hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandıkları, müştekinin davacı olduğu, diğer tarafın davacı olmadığı alınan ifadelerden anlaşılmış, düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

 

10 Suçun Türü : YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Suçun Yeri : Bahçelievler Mah.
Suçun Tarihi ve Saati : 02.08.2019 günü saat:11.55 sıraları
  Mağdur/Şüpheli-1 : O.Ö.
  Mağdur/Şüpheli-2 : İ.Y.

OLAYIN ÖZETİ                           :  Olay günü ve saatinde mağdur/şüphelilerin sevk ve idaresindeki araçların çarpışmaları sonucu mağdur/şüpheli-2 nin ileri tetkikleri için Çorum İline sevk edildiği, tahkikata başlanılmış olup gelişmelerden bilgi verilecektir.

 

11 Suçun Türü : YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Suçun Yeri : Çöplü Mah.
Suçun Tarihi ve Saati : 03.08.2019 günü saat:19.45 sıraları
Davacı : K.H.
  Mağdur : Y.D.
  Müşteki : F.Ş.
  Şüpheli : Ö.A.

OLAYIN ÖZETİ                           :  Olay günü ve saatinde şüpheli sevk ve idaresindeki araç ile mağdura çarpması sonucu mağdurun hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı, müştekinin davacı olmadığı alınan ifadesinden anlaşılmış, düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

 

12 Suçun Türü : YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Suçun Yeri : Ulukavak Mah.
Suçun Tarihi ve Saati : 03.08.2019 günü saat:18.45 sıraları
  Müşteki/Şüpheli : M.A.
  Şüpheli/Müşteki : S.Y.

OLAYIN ÖZETİ                           :  Olay günü ve saatinde tarafların sevk ve idaresindeki araçların çarpışmaları sonucu tarafların hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandıkları, karşılıklı davacı oldukları alınan ifadelerden anlaşılmış, düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

 

13 Suçun Türü : İŞ KAZASI
Suçun Yeri : Çiftlik Mah.
Suçun Tarihi ve Saati : 03.08.2019 günü saat:10.30 sıraları
  Mağdur : H.T.

OLAYIN ÖZETİ                           :  Olay günü ve saatinde mağdur çiğ tuğlaları fırına sürdüğü esnada, kırılan tuğla parçasının gözüne gelmesi neticesinde hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı, kimseden davacı olmadığı alınan ifadesinden anlaşılmış, düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

 

14 Suçun Türü : YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Suçun Yeri : Mimarsinan Mah.
Suçun Tarihi ve Saati : 01.08.2019 günü saat:12.20 sıraları
  Müşteki/Şüpheli : Ş.K.
  Şüpheli/Müşteki : B.K.

OLAYIN ÖZETİ                           :  Olay günü ve saatinde tarafların sevk ve idaresindeki araçların çarpışmaları sonucu tarafların hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandıkları, karşılıklı davacı oldukları alınan ifadelerden anlaşılmış, düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

 

15 Suçun Türü : İŞ KAZASI
Suçun Yeri : Bahçelievler Mah.
Suçun Tarihi ve Saati : 04.08.2019 günü saat:13.00 sıraları
  Mağdur : Ü.B.

OLAYIN ÖZETİ                           :  Olay günü ve saatinde mağdur çalışmış olduğu işyerinde pastırma kestiği esnada parmağını pastırma kestirme makinasına kestirme neticesinde hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı, kimseden davacı olmadığı alınan ifadesinden anlaşılmış, düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

 

16 Suçun Türü : YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Suçun Yeri : Gülabibey Mah.
Suçun Tarihi ve Saati : 04.08.2019 günü saat:19.05 sıraları
  Mağdur : E.S.
  Şüpheli : B.K.

OLAYIN ÖZETİ                           :   Olay günü ve saatinde mağdur sevk ve idaresindeki bisiklet ile şüpheli sevk ve idaresindeki aracın çarpışmaları neticesi mağdurun hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı, tedavisinin devam etmesinden dolayı ifadesinin alınamadığı belirtilmiş, düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

 

17 Suçun Türü : YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Suçun Yeri : Ulukavak Mah.
Suçun Tarihi ve Saati : 04.08.2019 günü saat:00.45 sıraları
  Müşteki/Şüpheli : F.D.
  Şüpheli/Müşteki : H.Ü.

OLAYIN ÖZETİ                           :  Olay günü ve saatinde tarafların sevk ve idaresindeki araçların çarpışmaları sonucu tarafların hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandıkları, karşılıklı davacı olmadıkları alınan ifadelerden anlaşılmış, düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

 

18 Suçun Türü : İŞ KAZASI
Suçun Yeri : Çorum
Suçun Tarihi ve Saati : 03.08.2019 günü saat:10.00 sıraları
  Mağdur : S.S.

OLAYIN ÖZETİ                           :   Olay günü ve saatinde mağdur temizlik yapılan yerde yürüdüğü esnada ayağının kayması neticesi düşerek hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı, davacı olmadığı alınan ifadesinden anlaşılmış, düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

 

19 Suçun Türü : İŞ KAZASI
Suçun Yeri : Güney Mah.
Suçun Tarihi ve Saati : 02.08.2019 günü saat:15.15 sıraları
  Mağdur : S.K.

OLAYIN ÖZETİ                           :  Olay günü ve saatinde mağdur kalmış olduğu işyerinde bisiklet tamiri yaptığı esnada elinin kayarak kesilmesi neticesinde hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı, kimseden davacı olmadığı alınan ifadesinden anlaşılmış, düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam