Play-off maç öncesi başkan Özcan Jest yaptı

ÇORUM 8 Mayıs 2019 05:37
Videoyu Aç Play-off  maç öncesi başkan Özcan Jest yaptı
A
a

Yeni Çorumspor Kulüp Başkanı Fatih Özcan’ın sahibi olduğu Almila Grup, Cuma günü oynanacak olan Çorumspor-Koacelispor 2. Lige yükselme play-off ilk maçı öncesinde bugüne kadar eşi benzeri olmamış önemli bir davranışa imza attı...


Çorumspor tribün liderlerinin talebi doğrultusunda Çorumspor taraftarlarının bulunduğu tribünlerin tüm biletlerini satın alarak taraftarların ücretsiz bir şekilde stada girmelerini sağlayan Almila Grup, aynı Jesti konuk Kocaelispor taraftarları için de yaptı. Almila Grup, Kocaeli’den maçı izlemek için gelecek taraftarlara ayrılan 400 adet bileti satın aldı ve maçtan önce misafir taraftarlara ücretsiz olarak dağıtılacak.

Özcan’ın yaptığı bu davranışın Kocaeli’de maça gelecek taraftarlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandığı öğrenilirken, iki takım taraftarları arasında kurulan köprü de böylece çok daha sağlam bir hal almış oldu.

Özcan’ın bu jestinin Cuma günü oynanacak olan maça nasıl yansıyacağı merak edilirken, Başkan Özcan, tüm Çorumluları da zorlu mücadelede takımlarını desteklemeye çağırdı.
Diğer yandan Çorumspor kulübü ve tribün gruplarının maçla ilgili olarak önemli çalışmalar yaptığı öğrenildi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam