Özel çocuklarımızın ve Ailelerin sevinçleri görülmeye değerdi!

Sağlık 16 Nisan 2021 15:27
Videoyu Aç Özel çocuklarımızın ve Ailelerin sevinçleri görülmeye değerdi!
A
a

Çorum’un İlk ve tek yaşam merkezi olan AHL Park AVM içerisinde faaliyetlerini sürdüren Funlaboyun alanı İlimizdeki engelli bireyler ile ailelerini ağırladı. Türkiye’de yeni tip koronavrüs salgını tedbirler kapsamında bir süre kapalı kalan daha sonra ise 1 Mart’ta başlayan kontrollü sosyalleşme sürecinde yeniden müşterilerine kapılarını virüs tedbirlerine uygun şekilde açan AHL.


Her türlü hijyen önlemlerine hassasiyet gösteren ve düzenli dezenfeksiyon çalışmalarını yapan Funlab oyun alanında gönüllerince eğlenen engelli bireyler ve ailelerine İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Mustafa Bayrak, Türkiye Zihinsel Engelliler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı, Çorum Özel Eğitime Muhtaç Spastik ve Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği ve Türkiye Beyaz Ay Derneği Şube Başkanı Aile Hekimi Dr. Neslihan Hüsülüoğulları ve dernek yöneticileri de eşlik etti. Bayrak ve Hüsülüoğulları “Özel çocuklarımızın ve ailelerin sevinçleri görülmeye değerdi. Katkı sunan herkesten Allah razı olsun” Bize bu özel günü yaşatan Funlab Eğlence Dünyası ekibine ve Müdürü Sayın Mesut Bağcı beyefendiye en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Etkinlik kapsamında bir konuşma yapan DR.Hüsülüoğulları, dernek olarak bu yıl engelli çocuklara ve ailelerine ilgi çekmek, hipoterapi ve yapılacak diğer sosyal etkinliklerle engelli çocuklar ile ailelerinin yaşam kalitesini artırabilmek amacıyla ‘Toplumda Sosyal Gruplar ve Fert Olma’ projesi hazırladıklarını ve İçişleri Bakanlığı’na sunduklarını ifade etti.

Dr. Hüsülüoğulları,bugün bizi burada yalnız bırakmayan Özel Eğitime Muhtaç Spastik ve Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği yönetim kurulu üyemiz 
 Mehmet Ali Kurt Hocama da ayrıca teşekkür etmek istiyorum dedi.



Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam