Çorum'da koronavirüs'te Kasım ayına göre %85 azalma var!

Sağlık 31 Aralık 2020 15:36
Videoyu Aç Çorum'da koronavirüs'te Kasım ayına göre %85 azalma var!
A
a

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi,Eylül,Ekim ayında daha doğrusu Kasım ayında vakalarda % 2.5 kat artış olduğunu basın mensuplarına ifade etmiştim.Şimdi geldiğimiz noktada vakalarda %85 bir düşüş var. Hem yatan hasta sayısında,hem yoğun bakımda yatan hasta sayısı bakımında ve Entübe'de yatan hasta sayısı bakımından aynı zamanda evde yatan hasta sayısında azalma var...


ÇORUM'DA KORONAVİRÜS'TE KASIM AYINA GÖRE %85 BİR AZALMA VAR!..


☑Çorum Valisi Mustafa Çiftçi,Eylül,Ekim ayında daha doğrusu Kasım ayında vakalarda % 2.5 kat artış olduğunu basın mensuplarına ifade etmiştim dedi...
☑Şimdi geldiğimiz noktada vakalarda %85 bir düşüş var. Hem yatan hasta sayısında,hem yoğun bakımda yatan hasta sayısı bakımında ve Entübe'de yatan hasta sayısı bakımından aynı zamanda evde yatan hasta sayısında da bir rahatlamaya neden oldu dedi.
☑Vali Çiftçi, daha önceki açıklamalarımızda covid 19'la ilgili İlçelere sevkiyat olduğunusöylemiştik. Şimdi hasta sevkiyatları bittiğini söyleye biliriz.
☑ Çorum'da şu an %80-85 düşüşle daha iyi bir durumdayız ifadesini kullandı.Çiftçi 2021 Yılında Covid'te daha iyi noktalara geleceğimizi umuyorum dedi.
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam