OSMANCIK'DA ÇEKİLEN FİLMİN iLK FRANGMANI

5 Eylül 2014 10:29
Videoyu Aç OSMANCIK'DA ÇEKİLEN FİLMİN iLK FRANGMANI
A
a

Eskimez Film tarafından 2013 yılında bazı sahneleri Çorum’un Osmancık İlçesinde çekilen “Asfalt Çiçekleri” filminin ilk fragmanı yayınlandı

Kültür Bakanlığı tarafından desteklenen ve yönetmenliğini Kamil Koç’un üstlendiği Asfalt Çiçekleri filminden ilk fragman yayınlandı. Gösterim tarihi henüz belli olmayan filmin çekimleri İstanbul, İzmit, Çorum Osmancık, Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, İzmir, Selçuk ve Konya’da gerçekleşti. Asfalt Çiçekleri genç bir ressamın arayış hikayesini anlatan, arayan, aranılan ve yalnızlık üzerine bir yol filmi olarak karşımıza çıkıyor. Filmin başrollerinde Hilmi Korkmaz, Sema Şahingöz, Sinem İslamoğlu, Semir Aslanyürek, Adnan Erdoğan yer alıyor.

Hasan ve kız arkadaşı bir gece müzik yapan Haifa ve arkadaşlarıyla bir üst geçitte karşılaşır. Bu karşılaşma Hasan’ın hayatında önemli bir dönüm noktası olur. Kendi varoluş sancılarını anladığını düşündüğü Haifa’yı Türkiye sınırları içinde takibe başlar.Hasan’ın dijital fotoğraf sanatçısı kız arkadaşı Elif de bu yolculuğa cep telefonu takip uygulaması ile katılır.
Kaynak : Osmancık Tv
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam