Ortopedi ve Travmatoloji Kadrosu Güçlendirildi

ÇORUM 3 Kasım 2018 17:19
Videoyu Aç Ortopedi ve Travmatoloji Kadrosu Güçlendirildi
A
a

Çorum Özel Hastanesi güçlü uzman hekim kadrosuna bir yenisini ekledi. Çorum Özel Hastanesi, Ortopedi ve Travmatoloji kadrosuna Opr. Dr. Teoman Başaran’ı ekleyerek hekim kadrosunu daha da güçlendirdi...

Çorum Özel Hastanesi güçlü uzman hekim kadrosuna bir yenisini ekledi. Çorum Özel Hastanesi, Ortopedi ve Travmatoloji kadrosuna Opr. Dr. Teoman Başaran’ı ekleyerek hekim kadrosunu daha da güçlendirdi.

Ortopedi ve Travmatoloji bölümü hastane ve Çorum için önemli branş olduğunu belirten Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili, Çorum halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda yoğunluğu çok fazla olan Orotpedi ve Travmatoloji bölümü için Opr. Dr. Teoman Başaran’ı kadrolarına kazandırdıklarını ifade etti.

Ortopedi ve Travmatoloji Bölümünde 2 hekimle Çorum halkına hizmet vermeye başladıklarını dile getiren Bilgili, “Kadromuzda Opr. Dr. Ali Aydoğdu ve Opr. Dr. Teoman Başaran olmak üzere deneyimli, alanında uzman ve halkımızın çok sevdiği iki hekimle halkımızın ihtiyaçlarına cevap veriyoruz” dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam