ONURSAL BAŞKAN KÜLCÜ'DEN SON NOKTA

ÇORUM 7 Aralık 2016 01:41
Videoyu Aç ONURSAL BAŞKAN KÜLCÜ'DEN SON NOKTA
A
a

Video haber İzle:E.Şimşek sordu Başkan Külcü cevap verdi.Çorum Belediye Başkanı ve Çorum Belediyespor Onursal Başkanı Muzaffer Külcü, son zamanlarda gündemde olan Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt’un istifasıyla ilgili “Bu saatten sonra Serdar hocayla devam etmeyi mümkün görmüyorum” dedi.

Muzaffer Külcü konuşmasının devamında ise şunları söyledi; “İstediğin neticesi alamazsanız iki şey yaparsınız;Futbolcualrla ilgili revizsyon yaparsınız  ya da hoca da değşikliğe gidersiniz. Bu takımda futbolcularla ilgili revizyona gidilmesi kanatinde değilim. Eksik mevkilerimiz var ara transferde bu açıkları kapatacağız.
Ama hoca ile yol ayrılığına geldik. Bir ay öncesine kadar hocanın alacağı kararlarda arkasında olacağımı destekleyeceğimi söyledim. Ama değişen bir şey olmadı. Hoca haftasonu bu işin gitmediğini ayrılmanın uygun olacağını Ggenel Kaptanımıza söylemiş. Bizde hocanın bu kararına saygı duyduk. Bizde yeni teknik direktör arayışına girelim dedik ama ilginç bir şekilde hoca devam etmek istedi ya da yıl sonuna kadar alacaklarının hepsinin kendisine ödenmesini talep etmiş. Tabi bunlar teknik konular ama önümüzde iki irade var hoca ben teknik direktörlüğü bırakmak istiyorum ben Çorum Belediyesporda başarılı olamadım demiştir bu doğrudur. Başarılı olunamamıştır” dedi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam