ÖLüm Kavşağına Üst Geçit Yapılacak?

ÇORUM 28 Temmuz 2022 08:09
Videoyu Aç ÖLüm Kavşağına  Üst Geçit Yapılacak?
A
a

Çorum İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında konuşma yapan Karayolları 7.Bölge Müdür Yardımcısı Ertuğrul Dinç, ölüm kavşağı haline gelen İlim Yayma Cemiyeti’nin önünde bulunduğu kavşağa üst geçit yapacaklarını belirterek, çalışmaların haftaya başlayacağını söyledi...


 

Çorum’da İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında konuşan Karayolları 7.Bölge Müdür Yardımcısı Ertuğrul Dinç, Çevre Yolu İlim Yayma Cemiyeti kavşağına üst geçit yapacaklarını hatırlatarak, çalışmaların haftaya başlayacağını açıkladı.

Üst geçidin beton imalatı yapımına önümüzdeki hafta başlanacağını ifade eden Karayolları 7.Bölge Müdür Yardımcısı Ertuğrul Dinç, yerinin de belli olduğunu kaydetti...

Vali Mustafa Çiftçi de süreli sinyalizasyon çalışması ve üst geçidin kısa sürede yapılmasının kısa vadede bir çözüm olacağının altını çizdi.Çorum Emniyet Müdürü Mehmet Gülser de, Ankara Yolu Yaydiğin Kavşağı ile Samsun girişi (Yıldız Park Düğün Salonu) arasında 8.600 metrelik bir alana Ortalama Hız Koridoru oluşturulmasına ilişkin çalışma yaptıklarını ve Emniyet Genel Müdürlüğü’ne sunacaklarını ifade etti.

ALACA-ZİLE KAVŞAĞIDA GÜNDEMDE

Dün bir kişinin hayatını kaybettiği Alaca-Zile Kavşağı ile ilgili konuşan Karayolları 7. Bölge Müdür Yardımcısı Ertuğrul Dinç, söz konusu nokta ile ilgili bir çalışma olduğunu dile getirerek, “Önceki gün Alaca’da Zile Kavşağı’nda ölümlü bir kaza yaşandı. Burada da bakanlığımızın bir proje faaliyeti var. Çalışma tamamlanmak üzere, onay aşamasında gelindi. Yakın zamanda da onaylanacak ve yapımına başlanacak” ifadelerini kullandı.

T1-T2-T3 TÜNELLERİ YIL SONU BİTECEK

Kırkdilim, İskilip Yolu ve İskilip Kavşağı’ndaki çalışmalarla ilgili de bilgi veren Dinç, şunları söyledi: “Kırkdilim’i sene sonunda bitirmeye gayret ediyoruz. Tüneller bitecek ama yol bağlantıları tamamen bitmez. Çorum İskilip Yolu 51 kilometre uzunluğunda. Geçen yılsonu itibariyle 310 milyon liralık harcama yapılarak 22 kilometre yol trafiğe açıldı. Kamulaştırma ile ilgili sorunların çözülmesi halinde 3 kilometre daha yol yapmayı düşünüyoruz.

ÇORUM - İSKİLİPKAVŞAĞI  ÇOK FONKSİYONLU
KAVŞAKTA KONUSUNDA SON DURUMU ELE ALINDI

Çevre Yolu İskilip Kavşağı’nın çalışmaları halen devam ediyor. Yolun her iki tarafında servis yolları oluşturuldu. Yakın zamanda bu servis yolları tamamlanmış olacak ve bir tarafında köprünün kazık imalatına başlayacağız. Bağlantı kolları ile beraber 4.2 kilometre bir yol burası."

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam