Oğlunun 'Fetullah' ismini değiştirmek için Vali Kılıç'a müracaat etti

Asayiş haber 12 Ocak 2017 11:28
Videoyu Aç Oğlunun 'Fetullah' ismini değiştirmek için Vali Kılıç'a müracaat etti
A
a

Video Haber İzle : Kale Mahallesi sakinlerinden Meral Özkara isimli vatandaş oğlunun ismiyle sıkıntısı olduğunu söyleyerek, FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen ile aynı ismi taşımasını istemediği için isminin değiştirilmesi için Çorum Valisi Necmeddin Kılıç'a bana yardım edin dedi.


Video Haber İzle: E.Şimşek
Çorum Valiliği tarafından bir süre önce başlatılan Halk Günü Toplantılarının ikincisi Kale Mahallesinde yapıldı.Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu'nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Necmeddin Kılıç, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Kale Mahallesi Muhtarı Ali Şahin, daire müdürleri ile mahalle sakinleri katıldı.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Vali Kılıç,Toplantıda konuşan vatandaşlar hem mahallerinde yaşadıkları sorunları hemde kendi sorunlarını aktararak çözüm bulunmasını istediler.Kale Mahallesi sakinlerinden Meral Özkara isimli vatandaş oğlunun ismiyle sıkıntısı olduğunu söyleyerek,oğlumu kimse işe almıyor,iştende attılar  bu konuda çok sıkıntılıyız dedi.

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç'ın cevabı  değştir kızım.Benim damadımında ismi Fetullah'dı hemen ismini bir günde değiştirdiik dedi.

 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam