Soğuk-Yağmur bitiyor sıcaklar geri geliyor

Asayiş haber 7 Eylül 2022 09:59
Videoyu Aç Soğuk-Yağmur bitiyor sıcaklar geri geliyor
A
a

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava tahmin raporuna göre, Çorum’da Cuma gününden başlayarak sıcaklıklar artacak, ülke genelinde hafta sonu güneşli geçecek...



HAFTA SONUNA GÜNEŞLİ ‘MERHABA'

İstanbul'da hava sıcaklıkları çarşamba gününden itibaren artmaya mevsim normalleri seviyesine gelmesi bekleniyor. İstanbul'da hafta sonu güneşli bir hava beklenirken en yüksek sıcaklık da 30 derece olacak.

Güneşli hafta sonunun ardından ise pazartesi gününden itibaren hava sıcaklıkları yeniden düşmeye başlayacak, yurt genelinde parçalı bulutlu bir hava hakim olacakken İstanbul ‘da yağış bekleniyor.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporunu açıkladı. Rapora göre serin hava etkisini hafta sonuna kadar yitirecek, havalar hafa sonu mevsim normalleri seviyesine gelecek.

BUGÜN İÇİN KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, bugün (7 Eylül Çarşamba) ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin 2 ila 6 derece altında, diğer yerlerde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Marmara'nın batısı ile Kıyı Ege'de kuzeyli yönlerden, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda ise güney ve güneybatıdan kuvvetli rüzgar bekleniyor.

İSTANBUL BUGÜN AZ BULUTLU

İstanbul'da parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken hava sıcaklıklarında mevsim normallerinin biraz altında olması bekleniyor.

HAVA-DURUMU

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam