TİMBİR Yönetimi Anıtkabir’de

Asayiş haber 29 Eylül 2023 11:27
Videoyu Aç TİMBİR Yönetimi Anıtkabir’de
A
a

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa ve beraberindeki yönetim kurulu heyeti, Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundu.TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Anıtkabir Şeref Defteri’ne şunları yazdı:“Aziz Atatürk;‘’TİMBİR Cumhuriyetimizin Hizmetçisidir’’...

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa  anıt defterine şu ifadelerini kaydetti

Aziz Atatürk;

Banisi olduğun Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yılında; makamınız Cumhurbaşkanlığı olurları ile kurulan Türk İnternet Medya Birliği olarak huzurunda olmanın haklı gururu ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Esaret günlerinden, aydınlık yarınlara kavuşturduğunuz Türkiye Cumhuriyeti’nin, her biri ayrı değere sahip 81 ilden kurucunun yer aldığı TİMBİR; muhasır medeniyet hedefiniz için, doğru, etik ve tarafsız habercilik anlayışı ile zat-ınız en büyük emaneti Cumhuriyetimizin hizmetçisidir.

Başkentte Rüzgârlı sokakta, kurtuluşa şahitlik eden gazetecilik serüveni; teknolojinin gelişimi ile birlikte internet basını olarak yoluna devam etmektedir.

Biliyoruz ki; her doğru haber bu ülkeye hizmet olduğu gibi dezenformasyona yol açan bilgide bir o kadar hezimettir. Bu duygu ve düşüncelerle, manevi hatıranızı daima arkamızda hissederek ülkemiz ve milletimiz için gayret göstermeye devam edeceğiz.

Ruhun şad olsun”

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam