NUSAYBİN'DEN ÇORUM'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

8 Aralık 2015 17:04
Videoyu Aç NUSAYBİN'DEN ÇORUM'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
A
a

Sondakika: Şehit cenazesi Mardin'de düzenlenen Tören sonrası Merzifon hava alanına getirilerek.MESUT DEMİRKAN ikindi namazına müteakip Boğabağı Köyü'nde defnedilecek.

ÇORUMLU POLİS MESUT DEMİRKAN KURTARILAMADI

Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görev yapan Çorum nüfusuna kayıtlı Boğabağı köyü 38 yaşındaki Mesut Demirkan, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit oldu.

Mardin Nusaybin\'de çatışma: 1 polis şehit

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Nusaybin ilçesi Fırat ile Abdulkadirpaşa Mahallelerinin kesiştiği ara sokaklarda güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan ve İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alınan 2 polisten durumu ağır olan şehit oldu.

Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde sokağa çıkma yasağı süren Fırat Mahallesi’nde hendekleri kapatmak ve barikatları kaldırmaya çalışan polis ekiplerine bugün öğleden sonra PKK’lı teröristler tarafından otomatik silahlarla ateş açıldı. Açılan ilk ateşte biri ağır 2 polis memuru yaralandı. Yaralı polisler Nusaybin Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis memurlarından durumu ağır olan, Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görev yapan Çorum nüfusuna kayıtlı Mesut Demirkan, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit oldu. Yaralı diğer polis memuru Nusaybin’de yapılan ilk müdahalesinin ardından Mardin Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.



*************************************************************************



Mardin'in Nusaybin ilçesinde hendek ve barikatları kaldırmak için mahalleye giren polis ekipleriyle PKK'lı teröristler arasında silahlı çatışma yaşandı. Çatışmada  Çorumlu Özel Harekat polisi 38 yaşındaki Mesut Demirkan şehit olurken, 1 polis memuru yaralandı.
 
Alınan bilgilere göre, Nusaybin Fırat Mahallesi'nde hendek ve barikatları kaldırmak için mahalleye zırhlı araçlarla giren polis ekipleri ile YDG-H üyesi teröristler arasında çatışma çıktı. Yaralanan 2 polis memurları 112 acil servis ambulansıyla kaldırıldıkları Nusaybin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Ağır yaralı özel harekat polisi Mesut Demirkan yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaralı 1 polis ise hastanede yapılan ilk müdahaleden sonra ambulans ile Mardin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralı polisin de şehit olduğu öğrenildi. Böylece şehit sayısı 2'ye yükseldi.
 
Polis, saldırıyı düzenleyen teröristleri etkisiz hale getirmek için Fırat Mahallesi'nde geniş çaplı operasyon başlatırken bölgede çatışmaların aralıklarla devam ettiği belirtildi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam